Най-лесно можеш да разбереш дали е мейлбот, като пишеш нещо извън обичайните теми. Примерно: г-н П. Куков, от известно време се срещам с жена ви, брей страшна фурия е.
И ако пак получиш писмо:
Уважаеми г-не,
Благодарим за Вашия e-mail.
Уверяваме Ви, че ние работим по Вашия случай и ще се постараем за възможно най-бързо разрешаване на проблема.
Значи е мейлбот.
Не беше мейл бот! Официалния отговор! - в pdf формат!
Явно сериозно се отнасят към жалбите!
Мейла им е info@evn.bg - не ги жалете, когато имате основание!
Туй "Енерго" от кога се води EVN? Щото наскоро бяха в къщи да гледат едно изпушило захранване на един лаптоп (HP разбира се) и ми викат "Бах мааму, никой не на знай кат EVN". Обаждаме се на хората и им викаме "От EVN се обаждаме", а те питат "От какво?". "От Енергото, от Енергото" се доуточняваме. Та ми стана интересно значи.
SniperBeta написа:Туй "Енерго" от кога се води EVN? Щото наскоро бяха в къщи да гледат едно изпушило захранване на един лаптоп (HP разбира се) и ми викат "Бах мааму, никой не на знай кат EVN". Обаждаме се на хората и им викаме "От EVN се обаждаме", а те питат "От какво?". "От Енергото, от Енергото" се доуточняваме. Та ми стана интересно значи.
доколкото ми е известно,енергото се води EVN от доста време,поне 2-3 годинки,т.е. от момента ,в който бълг. енергийна компания беше закупена от немския консорциум EVN .