Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
айде не се прави на оригинален моля .... тоя твоя ход ми беше ясен още като написах кво харесвам ... еми ей те ве кефят ме SG-1-на не съмненено има 10 сезона ... от които само 9тия не ми харесва така че си гледай там лост-а дето е най разтегнатия локум след дързост и красота пък да не ти пука аз кво гледам.
Wow, момче, ти си някакъв уникален. Не ми се занимава да обяснявам, колко сериали съм изгледал, защото определено, с твоите 10 сезона не можеш ме трогна, а и едва ли ще искаш да чуеш мнение различно от това "Lost е боза! Всички дето го гледат са зле".
По темата Lost e интересн сериал, но не бих казал и най-оригиналния. До сега 3 сезона и сценаристите вкарват нови и нови загадки, а нищо не са разяснили. Интересно ми е как точно ще обяснят всичко на вече достатъчно обърканите зрители. Ще продължа да го гледам само защото съм почнал и ми се ще да видя все пак, как ще подредят нещата си.
PoSSeSSeD Аз съм на същото мнение
Ей това лайно много ме дразни нестига че неговите хора ще го заменят за сайид и ана лусия ами и на всичкото отгоре пита дали има мляко баси наглия
добре е момче ! аз съм уникален и на мен не ми се занимава . що се засягаш ако не съм прав тогава а ? и не ми дръж някъв империчен тон ебати ..
а и хич не е сигурно кой е гледал повече ... да ти кажа пък аз щото преди 10 години не съм ходил на училище за да гледам сериали тей че хич не ми се прави ..
На мен пък ми харесват: вдовицата в бяло, далас, джувисна Всеки си има право на вкус или липсата на такава.Стига сте се дърпали.
п.с. два са сериалите: Д-р Хаус и Тя и Той