Страхотна поледица!!!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Незнам кво е потръгнало .. ще кажа 2-те неща които аз чух и видях от както тоз е на власт:
1.Падания, счупвания, все едно е било -30 градуса.
2.Няма мое, няма твое няма и Берое... :evil: :( Град като СЗ да няма футболен отбор в А група .. е вече ме е срам.Не че съм бил голям фен, ходил съм тук там на мачове.. ама друго си е.
Незнам за кое кой е виновен, но все е можело да се нарави нещо.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Така е, но поне откакто е на власт новия кмет се чисти.Ще видим занапред как ще е, но този път работата беше свършена.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Re: Страхотна поледица!!!

Мнение от jerry »

Снегорина не оправя работата. Сол, солена вода, сол с пясък и т.н. трябва. Като ходих на кормуване до Казанлък пътищата си бяха чисти там. Раликата в температурата Стара Загора - казанлък е -3целзий - +1 целзии, а са на 30-40 минути път.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Поне последния път оправиха работата минаха машините и изчистиха повечето улици.Сега четох, че кмета е поставил под въпрос мандата на нелсен чистота, явно са им стегнали малко въжето.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

sawo написа:Поне последния път оправиха работата минаха машините и изчистиха повечето улици.Сега четох, че кмета е поставил под въпрос мандата на нелсен чистота, явно са им стегнали малко въжето.
Правилно си чул. Не знам обаче дали сте чули, че договорът с Нелсън чистота е продължен до 2012 година още при любимеца на всички Желев. В договора има доста странни клаузи, които завързват ръцете на сегашната областна управа. Например, че Нелсън Ч. започват почистването на снега, едва когато снежната покривка стане "няколко сантиметра". Дали ще са 20 см или 200 см - никой не може да определи. При тази клауза общината не може да иска неустойка от Нелсен Чистота.
Въпреки това, в момента общината усилено работи над дообработване на договора, за да се избегнат бъдещи проблеми като тези миналите 2 седмици.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

И аз чух, че договора е бил продължен още преди доста време, но това не пречи договора да се прекрати и ако нелсен чистота пак искат да чистят ще трябва да подпишат доста по "чист" договор.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Не съм много наясно как стоят правно нещата, но не мисля че без взаимното съгласие и на 2те страни може да се прекрати договора. Поне в този случай, защото трудно ще се намери клауза в сегашния договор, с която общината може да го прекрати.
А помислете дали на Нелсен чистота ще им е изгодно да има каквито и да е промени ;)
Пак казвам - не съм на "ти" с правото, не мога да твърдя 100-процентово това.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Явно все пак има някаква възможност - http://zaralii.eu/page.php?20
Публикувай отговор