Къде има магазин за "Zippo"
- NightWish
- Новак

- Обратна връзка:
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: Къде има магазин за "Zippo"
Пробвай в Метълманията. Туй е на партера в универсалния. Аз преди си бях вземал от там.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Тука няма оригинален магазин, всички "Zippo" са внос от гърция, а те от там ги внасяха от австрия или китай. Аз имах златно зипо от щатите и имаше голяма разлика като палих с щатската нафта и тази която продават тука уж оригинална щатска. Влизал съм в магазин на зипо на 30 кв.м всички щандове бяха от горе до долу с най-различни модели зипо, цял ден се чудих коя запалка да си купя.
"There is no 'patch' for stupidity."
- kitikri
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
'Оригинални' аксесоари, доколкото най-оригинални може да се намерят тук, има в два магазина в Стара Загора, като и двата ги пишеше на zippo.bg, но явно вече - не. Така или иначе знам само единия и в него има всичко което ти трябва - фитили, камъчета, бензин че даже и запалки. Става дума за едно малко козметично магазинче между Първа Инвестиционна и Амадеуса. /под козметично разбирай с подчертан женски характер и като влезеш те гледат странно хаха/ Последно мернах че даже имат и тая с титаниевия корпус, май вървяха около 50так, ама както каза админа не се знае от къде точно идват.
Аз карам на една Zippo Black Ice, внос от щатите, много корава и надежна.
Аз карам на една Zippo Black Ice, внос от щатите, много корава и надежна.
-
dinq
- Новак

Тука няма оригинален магазин, всички "Zippo" са внос от гърция, а те от там ги внасяха от австрия или китай. Аз имах златно зипо от щатите и имаше голяма разлика като палих с щатската нафта и тази която продават тука уж оригинална щатска. Влизал съм в магазин на зипо на 30 кв.м всички щандове бяха от горе до долу с най-различни модели зипо, цял ден се чудих коя запалка да си купя.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
+1 . Няма магазин за оригинално зипо, всичко е внос от гърция. Аз също имах златно зипо от майами и нямаше нищо общо с тези който са тука. Виждал съм специализиран магазин за зипо, имаше над 10 000 модела запалки по щандовете от цена 14.95$ до няколко десетки хиляди. Винаги съм се чудил за една огъната ламарина какво има да и е оригиналното ама има разлика.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
dinq
- Новак

-------------
Писането на кирилица във форума е задължително!
Писането на кирилица във форума е задължително!