Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Абе вчера го изгледах сериала Изгубени и точно последната серия изобщо не ми хареса....Там накрая доктора Джак и Кейт нещо говореха доктора беше с брада...и викаше на Кейт да се върнат на острова мисля че ? Нз.. и защо иска да се върне..тя неискаше каза че трябва да си тръгва щото той я чакал в смисал мажа и и това беше.. баси тапнята последния епизод
мааа както има една песен "студентски живот, ах сладак живот"
иначе chocho_stz приказваш все едно през просото си гледал филма от горе от горе, а DeathLord аз знам май май само за още един сезон(16 серии).И добре ще направят ако е само толкова, че иначе много ще се разводни, а иначе и толкова.... Пък иначе почвайте ме там за "Вдовицата в бяло" - голям фен съм и
Вдовицата мноо стар сериал,гледах го когато бях 9-10 години
Ама е мноо як имаше там едни хлапета които си хващат рацете и праят некви магии хахаха и един Дон бриньон ли май така беше койт всички се страхуваха от него забраил сам го ама иначе е супер
тоя филм от епизод на епизод става по заплетен и същевременно загубен, стана вече банално
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел