Някой забелязал ли е че този месец сметките са почти двойни?
По принцип плащаме 100-150 този месец е 270
Питах някои познати и много от тях имат същия проблем сметките им са почти 2 пъти по-високи от нормалното.
Жената на касата вика че тоя месец показанията също били високи и можело пак такива сметки да платим
Според мен ако продължава това ще трябва да се съберем достатъчно хора и да ги съдим това не може да продължава така. Нестига че цените на тока се увеличаваха 20 пъти ами сега вече взимат двойно
тази двойна разлика в сметките за последния месец е масово явление,при всеки мой познат и комшия е същото положение,включително и при мен -последния месец беше 150,а новата е 240 лева,което е абсурд...Правят се някакви шашми,проблема е че тук трябва да се намеси директно самото правителство .Като цяло няма изградени механизми,които да контролират подобни абсурди в нашата държава,затова има и такъв хаос ...
niggaz_nature написа:аз разбрах неюо че това засичане е за месец и положина и за това е така но тези сметки са много големи се пак.
няма такова нещо точно за месец са си ,провери си на бележката от предният месец кога са те засекли и виж следващото отчитане че е пак около същата дата плюс минус 2 дена
вярно че беше студеничко но пък чак толкова
sawo написа:Жената на касата вика че тоя месец показанията също били високи и можело пак такива сметки да платим
незнам но така като си засичам електромера от известно време (за себе си) и като гледам следващото плащане ще е като сегашното високо, макар че този месец не беше чак толкова студен--вече почвам да си мисля че може по някакъв начин да си превъртат електромерите с по 100 киловата тези от евент ли са какви са незнам
от 67лв на 160, и двата месеца на почти нон-стоп пуснат климатик
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
За Декември тока бе засечен за около 20 дни, т.е. минали са преди новогодишните празници. За Януари са около 40 дни, няма как да не е почти двойно. Поне на бележките пише кога е засичано (предполагам +/- 2 дни). Затова не се ядосам толкова много, по празниците си бяхме у дома и почти всички печки, лампи и какво ли не работеха 20/24....