Цените на EVN?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Цените на EVN?

Мнение от sawo »

Януари месец е засичан 35 дни не е нито 40 нито повече.Не може за 30 дни да е една цена за 35 двойна.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Бе нещо ни измамиха тези еврейчета гадни, колегата ми има 430 лв. ток. Аз предния месец платих 56 лв. като климатика си е работил постоянно на 25 градуса и боилера по цял ден, този месец платих 130 лв. като климатика не съм го спирал и боилера пак си работи денонощно. Аз не готвя в къщи, а и в останалите стай не влизам тъй като живея сам с котката ми, за това имам чувстовото че ни измамиха тези диваци, ама тва е, от 10 кладеница вода ще ти донесът само и само да се докаже че те са прави. Трябва да ги забранят със закон. Това каква пералня на пари е с тези тоци дето не може да им се фанат спатийте ....
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

И evn и тези дето ги извикаха у нас ако още днеска влязат в затвора лошо няма да има.Ясно е като бял ден че са надписани сметките по телевизията често се говори, но рядко се прави нещо...
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Януари 12-13 дена съм си бил в нас и наща ме соли : "Ти тоя компютър и телевизора не ги спираш, вечер стоиш до късно и лампата ..."
Днес спря, защото повечето ни познати също са със двойни сметки :wink:
RUSNAKABG
Новак
Новак

Мнение от RUSNAKABG »

Здравейте! Искам и аз да се оплача! Туку що си проверих сметката онлайн и се хванах за главата! 3 поредни месеца плащах ток по 150лв, а сега имам сметка 140, но този път не съм ползвал климатик 2 седмици (половината от месеца). Миналите месеци е бачкал на МАХ!... а сега... хем доста го намалях, хем само 2 седмици и очаквах около 80лв, а то 137лв! :@ :X :X :X Няма ли да се наядът тея! Писна ми да храня чужди гърла! С 1 заплата и квартира и заем в банката и останалите сметки и нестигат! ... а оттам нататък вече за храна и другите работи (дрехи, обувки, учебници...) :X :X :X Просто нямам думи! :X
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

Добро Утро бульо Пено.
... тая тема съм я пуснал още на 1 февруари :D :D :D :D :D viewtopic.php?f=36&t=26304&hilit=evn

И реалпрофесора отива да ми обяснява,че не съм можел да смятам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Освен да кажа EVN SUX, няма какво да направя ;)
Публикувай отговор