Новият Олимпийски спорт - Кудо в Стара Загора и региона

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
mha
Начинаещ
Начинаещ

Новият Олимпийски спорт - Кудо в Стара Загора и региона

Мнение от mha »

Обновен е сайтът на Кудо регион Стара Загора. Можете да го посетите оттук: http://www.kudo-stz.hit.bg
Тренировките са със стария график и място:
Всеки Вторник и Четвъртък от 19:30 във физкултурния салон на СОУ Иван Вазов
Треньорът е Европейския шампион по Кудо Мартин Калчев
Ако някой иска още информация в сайта съм оставил телефон за контакти, но не е проблем и тук да пише, защото влизам често тук.
Предлагат се и индивидуални тренировки
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Новият Олимпийски спорт - Кудо в Стара Загора и региона

Мнение от DMXDMX »

mha написа:Обновен е сайтът на Кудо регион Стара Загора. Можете да го посетите оттук: http://www.kudo-stz.hit.bg
Ако някой иска още информация в сайта съм оставил телефон за контакти, но не е проблем и тук да пише, защото влизам често тук.
Абе пич стига го спами това кудо наляво и надясно, в тракера на ИГ всеки пост ти кудо и линк. Явно си личи колко е олимпийски спорт и колко се харесва от хората и колко тренират, щом продължаваш да го спамиш ...
П.п. Има раздел спорт....
Аватар
mha
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от mha »

DMXDMX написа:
mha написа:Обновен е сайтът на Кудо регион Стара Загора. Можете да го посетите оттук: http://www.kudo-stz.hit.bg
Абе пич стига го спами това кудо наляво и надясно, в тракера на ИГ всеки пост ти кудо и линк. Явно си личи колко е олимпийски спорт и колко се харесва от хората и колко тренират, щом продължаваш да го спамиш ...
Братле да ти кажа много добре с развива.
В моя клуб развивам не само Кудо, но и сходни системи- Граплинг, Бразилско джиу джицу и използвам богатството от техники, за да подготвям най-запалените за свободни двубои.
Ако се бях ограничил само с Кудо, надали клуба ми щеше да се развива така успешно.
Причината да пускам темата на две места е, че първо пуснах темата в раздел "спорт", но после прецених, че значимостта и е толкова голяма, че е за раздел "Стара Загора", а нямаше как да я изтрия от раздел "спорт"
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз бих го пробвал това ей така за спорта, макар че не обичам насилието и най-вероятно няма да ходя много дълго време, ама все пак кажи ако реша да доида какво трябва да си нося, преди много години съм тренирал бойни изкуства ... вече не се сещам и името чак.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
mha
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от mha »

admin написа:Аз бих го пробвал това ей така за спорта, макар че не обичам насилието и най-вероятно няма да ходя много дълго време, ама все пак кажи ако реша да доида какво трябва да си нося, преди много години съм тренирал бойни изкуства ... вече не се сещам и името чак.
Всеки е добре дошъл в моя клуб. Няма значение възрастта, пола. Носи си удобни за тренировка дрехи- някакъв анцунг или някакви къси панталонки и тениска.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

DMXDMX написа:
Добре де, ако човека не беше постнал тук как щяхме да разберем за съществуването на тоя клуб в Стара Загора? И не е за раздел спорт, защото се говори именно за старозагорския кудо клуб. Това, че ти тренираш Уин Чун не означава, че трябва да дискреминираш останалите бойни спортове.
Аватар
mha
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от mha »

jerry написа: Добре де, ако човека не беше постнал тук как щяхме да разберем за съществуването на тоя клуб в Стара Загора? И не е за раздел спорт, защото се говори именно за старозагорския кудо клуб. Това, че ти тренираш Уин Чун не означава, че трябва да дискреминираш останалите бойни спортове.
Да ти кажа няма проблем. Даже по-добре да се изразява мнението- нали затова е форума. Между впрочем сега покрай Европейското първенство по Граплинг, което ще се проведе в Търново през месец Май активно подготвям момчетата на този тип бой, а именно боят на земята.
За всеки, който гледа свободни двбуои е ясно, че голям процент от двубоите приключват именно там.
Ето едно клипче за Граплинга специално: http://youtube.com/watch?v=bgqSXWOTyJA

Това е една дисциплина, която активно развивам в моя клуб и която има много голямо бъдеще, тъй като се очаква дори преди Кудо да стане Олимпийски спорт. Планувано е през 2012 да измести класическата борба на Олимпийските игри и аз съм официален представител за старозагорския регион на тази дисциплина.
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

В момента провеждат ли се тренировки или сте в почивка?
Аватар
kiltox
Потребител
Потребител

Мнение от kiltox »

За съжаление клуба на евпопейския шампион вече не съществува ! Ето другият Кудо клуб в Стара Загора .
Публикувай отговор