Music Idol?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Music Idol?

Мнение от chocho_stz »

Дават ли го още тва предаване ? Аз нещо немога да разбера откакто Иван напусна те май го спряха неса го пускали?Изгониха най-големия и ся кой ще го гледа?Никой естествено......Щото ако небеше той нямаше да има никво шоу той прайше сичко а ся ебаси скуката ..........Аз не го гледам нз то няма и нищо за гледане....
Counter-Strike 1.5
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Music Idol?

Мнение от ^Sloopy^^ »

че те и другите са много "големи" ве :lol:
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

Аве другите са ДРОП !!!
Counter-Strike 1.5
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

ами евала и на просташката ни държава тогава :angry:
ако ти харесва един дебил и кретен който всяка втора дума му е лъжа и се налива от сутрин до мраг, значи сериозно трябва да се замислиш над ценностната си система.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

nefelen написа:ами евала и на просташката ни държава тогава :angry:
ако ти харесва един дебил и кретен който всяка втора дума му е лъжа и се налива от сутрин до мраг, значи сериозно трябва да се замислиш над ценностната си система.
Много точно казано.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

подкрепям ... ! не ни трябва нация от малоумници то си пролича след като не разбиват вота колко души го харесват 30 процента от 120 000 което е доста показателна извадка че поне идиотите в българия намаляват !
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Вота си беше измислен бтв видяха че не им играе по свирката, поиграха си и накрая си избърсаха задника с него - направиха пари от смс-и колкото за 5-6 концерта само за един ден и го пратиха обратно на село.Даже и след като го изгониха пак го използваха максимално дълго.
Не ме разбирайте погрешно в тази ситуация няма добри и лоши няма победители и победени в случая всички губят и всички са лошите - бтв си направиха парите от грубия селянин(с когото още имат договор и още 2 години ще могат да правят каквото си искат) а още по-грубите селяни си получиха това което искат - сеир и простотия.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

бе нали уж казаха там,че пазят извадките от смс-ите щото по договор всеки има право да провери дали е реален вот-а. естествено тези извадки могат да се фалшифицират, но аз искрено се надявам вота да е реален за да съм спокоен, че все още са останали нормални хора в тая ненормална държава..
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не за първи път се фалшифицират тея извадки така че няма никаква гаранция..
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Ша тръгне някой да си играе да фалшифицира...дрън дрън....
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Че кво им пречи? Примерно срещу сумата от 50 000 мтел ще извадят една разпечатка и всички са доволни.Ако си мислите че 80% от зрителите не гледаха заради иван, замислете се пак.Да не говорим че ако някой вярва, че толкова хора са си хабили парите само за да изгонят някой значи наистина се лъжете жестоко.90% от смс-ите са в подкрепа на някой, а не против.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Абе вие хора никак не мислите логично. Значи еди кой си ще плати на еди кой си за фалшива разпчетка за да може с тая фалшива разпечатка да спечели от смс-и. Не знам дали ми се губи идеята ама като даваш пари, не печелиш пари. Имаше хора дето харесваха Иван, имаше и такива дето не го харесваха и що предаването да тръгне да фалшифицира извадки и гласове и т.н.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Еми явно изобщо не си следил щом се чудиш що :)
С тая фалшива разпечатка нищо няма да спечели никой от SMS-и не знам ти какво си разбрал.Не знам кво се чудите Мтел поне са майстори в тая част като имаше един път хората бойкотираха цените и един час не се говореше мисля в 12 беше и мтел мноого бързо извадиха разпечатки как видите ли точно когато бил протеста те регистрирали рекорден брой обаждания :lol:
Без да вложиш пари, няма как да спечелиш.Те можеха и според договора да го изгонят, но така те щяха да са лошите пък и никакви пари нямаше да изкарат от цялата работа.На всичкото отгоре не закриха линията след като приключи гласуването и сумати хора се набутаха с SMS-и дето отидаха на вятъра.Другото което е например сблъсък и други предавания показват в реално време резултатите от гласуването, докато тука не е ясно нищо до последния момент точно за да може да спечелят повече от sms-ите ако хората накрая бяха видяли такава голяма разлика дали щяха да пускат толкова SMS-и, знаейки че нищо няма да променят? ;)
Не знам дали гледахте резултатите в сайта, но 80% бяха против изгонването му и накрая изведнъж резултата стана същия като този който обявиха по телевизията, въпреки че тва си бяха две отделни гласувания.Аз едно 80% от хората които съм питал не искаха да го гонят, а ако видите във форума им във раздела за иван има към 60 000 отговора, а в другите раздели няма и 1000 даже.Не знам дали се заблуждавате или нещо друго но 80% от аудиторията на MI гледаше заради сеира, а не заради някакви бухали дето едва говорят, пък камо ли да пеят(с малки изключения).
И Survivor и MI всичко е добре разигран сценарий който не играе по правилата си отива много бързо и то не случайно :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Щото никой нормален човек не би се хабил да пише коментари против Иван. Тва просто си е поредния луд и толкоз. Тея обаче дето се почустваха като болни революционери - сектанти, намериха "бунтарското" в Иван и се хванаха на въдицата ша кажеш че божи пророк е слязал на земята и ние нормалните хораа, разбираш ли, го играем светата инквизиция. И пишат ли, обожествяват ли. Айде холъм. Ма и аз съм тъпак че продължавам да се хабя да пиша заради тоя шут и псевдоконспирацията, която се заформи покрай него. :evil:
ПС: Иван и Андрей можеха още дълго да си смучат СМС "за сметка на Иван", ама чест им прави че оставиха зрителите да го изгонят.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

За него против него и т.н се пише, но за другите участници нищо не се пише във форума точно там беше мисълта ми :wink: За всички други участници взети заедно е писано кажи речи колкото 10% за иван.СМС-и си насмучиха хората колкото за 5 концерта, но вече му беше дошло време да си ходи спря да идва по концерти, почна да говори против тях, не следва сценарий... все вредни неща за такива шоута :)
Публикувай отговор