Music Idol?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Music Idol?

Мнение от PoSSeSSeD »

Абе изгонен, не изгонен никво значение няма тва за мен. По скоро се притеснявам как успя толкова прост човек да получи такава незаслужена слава. Вярно голяма часто от дразненето ми към него е щото приятелката ми е луднала по него, ама в задачата се пита, що и аз не съм със същият акъл и ся вместо да прекарвам време в писане в тоя форум да чета онея ми ти еди колко си хиляди мнения за Иван.
В крайна сметка не разбирам, що всички са се хванали за полата на тоя и се влачат след него и как успяват да му се вързват на акъла, като е очевидно, че горкото момче не е надарено с много от въпросното нещо. Такива реалита като music idol, big brother, survivor и ако искате вземете и онея острови с изкушенията за пореден път доказват, че телевизионната аудиторията в "милата ни страничка" е с доста простоватичък акъл.
Аз продължавам да гледам мюзик айдъл и честно ви казвам, че в момента ми е доста по-интересно, отколкото да гледам половин предване за някой, който си прави наволя простотиите, които даже мисли и за интересни 8O
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Много точен пост. Подкрепям с две ръце.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

PoSSeSSeD написа:Абе изгонен, не изгонен никво значение няма тва за мен. По скоро се притеснявам как успя толкова прост човек да получи такава незаслужена слава. Вярно голяма часто от дразненето ми към него е щото приятелката ми е луднала по него, ама в задачата се пита, що и аз не съм със същият акъл и ся вместо да прекарвам време в писане в тоя форум да чета онея ми ти еди колко си хиляди мнения за Иван.
В крайна сметка не разбирам, що всички са се хванали за полата на тоя и се влачат след него и как успяват да му се вързват на акъла, като е очевидно, че горкото момче не е надарено с много от въпросното нещо. Такива реалита като music idol, big brother, survivor и ако искате вземете и онея острови с изкушенията за пореден път доказват, че телевизионната аудиторията в "милата ни страничка" е с доста простоватичък акъл.
Аз продължавам да гледам мюзик айдъл и честно ви казвам, че в момента ми е доста по-интересно, отколкото да гледам половин предване за някой, който си прави наволя простотиите, които даже мисли и за интересни 8O
Годините американизация си казват думата.И в Америка, пък вече и в европа такива предавания се развиват точно както и у нас така че нито сме по-лоши, нито по-добри.На хората им дай сеир и не ги търси повече.Затова просто да се опитват да убеждават че 60% били изгонили Иван е просто смешно.Сега ако се направи една анкета примерно на 5000 човека най-малко 80% ще искат Иван да се върне както и 80% ще искат да има пак BB.
Честно казано MI нито преди нето сега не ми е интересен и нямам намерение да го гледам.
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

Каквото и да приказвате Иван си остава "НАЙ-ГОЛЕМИЯ"Без него нема шоу... кои останаха най-тъпите от женките некои са точни ама на тоя п***л Денислав ко ше му гледам...
Counter-Strike 1.5
Аватар
ivanov
Потребител
Потребител

Мнение от ivanov »

chocho_stz написа:Каквото и да приказвате Иван си остава "НАЙ-ГОЛЕМИЯ"Без него нема шоу... кои останаха най-тъпите от женките некои са точни ама на тоя п***л Денислав ко ше му гледам...
Aко искаш гледай, ако искаш недей. Както казват американците по филмите - "живеем в свободна страна". И не знам, защо очакваш всички да се съгласят с мнението ти, приеми, че има хора, които следят шоуто и без Иван. А за какво беше темата не знам. Да ни уведомиш, че вече не гледаш Мusic Idol ли?
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

и кво саво теб ванката супер много те кефи така ли , ако си прав за това че 80 % от зрителите гледат МИ само заради Иван то значи че или 80 % от народа са малоумни и тъпи като самата държава или 79% от зрителите са деца под 10 години :idea:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Че това си е така и не само в нашата държава 8O
Мене нито Иван ме кефи, нито bTV, нито MI и обясних защо на предната страница, просто не бях съгласен с твърдението че 60% от зрителите били гласували против Иван, понеже той им правеше шоуто и сеира.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Като изгониха Иван и спрях да го гледам с интерес.Вече няма сеир и някак си е скучно. Стана просто едно музикално шоу. :D
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Mani написа:Като изгониха Иван и спрях да го гледам с интерес.Вече няма сеир и някак си е скучно. Стана просто едно музикално шоу. :D
... каквато и беше идеята според предварителните анонси .
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Интриги и шоу ще има, с или без Иван! Иначе аудиторията, която гледа предаването само заради сеира, ще я изпуснат, а тя е доста голяма. Ще има лични свади, съмнения за това кой бил гей и кой не, кой на кого изневерил и кой какво казал.

Иначе
По скоро се притеснявам как успя толкова прост човек да получи такава незаслужена слава.
Не бих съдил така човек, когото не познавам. По мои впечатления никак не е прост, а също така е и доста талантлив. Но не мога да бъда 100 процента убеден, просто защото не го познавам лично.
Аз се притеснявам от факта, че на толкова хора (независимо възрастни или не) се хареса простотията, която показа Иван

И между другото, Ал Пачино казва в един изключително добър филм:
"Nothing is what it seems", така че не вярвайте на всичко, което показват в МИ
Публикувай отговор