Търся си временна работа.
- jerry
- Старо куче медалист

- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
Търся си временна работа.
Къде в стара загора мога да почна временна работа, кадето да плащат на ден/час ? Трябва ми нещо, примерно да ми плащат на края на работния ден. Или примерно плащането да е обвързано с постигнатия резултат, нещо такова.
Работих в Милениум, но след като взех за 2 месеца 90лв. реших да прекратя работата си там. Бахти мошенниците прости ! Сега sawo ще каже "Казах ли ти". Просто който е запознат с фирмата знае ква лудница е вътре и колко първобитна им е фирмената политика.
Работих в Милениум, но след като взех за 2 месеца 90лв. реших да прекратя работата си там. Бахти мошенниците прости ! Сега sawo ще каже "Казах ли ти". Просто който е запознат с фирмата знае ква лудница е вътре и колко първобитна им е фирмената политика.
- chocho_stz
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Търся си временна работа.
Аве човек ти като си почнал там нали сте се разбрали колко ше ти дават на месец на седмица ли нз как е.Примерно сти се разбрали за 300 лева като за начало, като ти дадоха 90 лева що неси им казал там колко време си бачкал и 90 лева накрая,казвай им разбрахме се за толоква толкова толкова и толкова да ти дават кви са тия тъпи работи баси пумярите 
Counter-Strike 1.5
- jerry
- Старо куче медалист

Бе да, но те така извъртат майсторски нещата, че не се усещаш как ти взимат заплатата! Такава им е фирмената политика. НЕВЪЗМОЖНО е да си вземеш полагаемото. Броят се на пръстите на едната ми ръка операторите взимали цялата си заплата. Поне с едно 40-50-60лв по-малко им дават, ама при мен бе6е ГАВРА! Много оважавам Найден, той е много свестен човек, но жалко, че не следи нещата изкъсо...
- chocho_stz
- Потребител

- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ами вече и да ти казвам няма смисъл ти от опит го разбра 
- ivanov
- Потребител

Много свестен човек, който не плаща ли? Какви неща да следи изкъсо не разбирам, та нали той е шефа и от него зависи заплатата.jerry написа: Много оважавам Найден, той е много свестен човек, но жалко, че не следи нещата изкъсо...
На мен на времето ми е плащал също мизерно - 70лв на месец. Изглежда не е имало ученик, който да не се е пробвал там
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
- dogo
- Потребител

според мен този пич Найден е за
, ама сериозно ли не са го били още, ами съд, договор, проверки, няма ли кой ??? 
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
- chocho_stz
- Потребител

- Обратна връзка:
Майкаим шейба ламерска,като се е захванал некой човек да изкара некой леф поне да плащат пумяри мръсни
всички са за стреляне ама абсолютно всички мошенници

Counter-Strike 1.5
- jerry
- Старо куче медалист

Той sawo ми каза още преди време, още като работих там, ама кой да слуша...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Те там покрай тая градинка са направо като старозагорската силиконова долина
До бой сме стигали надпреварват се кой ще лъже по-нагло.Там работа не съм търсил, ама имам приятели които са се опитвали да работят там пък и още от преди това си ги знам 
Според мене един внезапен assault ще ги върне в реалноста но не знам кога ще попаднат на правилните хора.
Според мене един внезапен assault ще ги върне в реалноста но не знам кога ще попаднат на правилните хора.
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Още от едно време (приказвам за 2004 година) когато ходих на интервю за работа при Найден си беше същата измислена фирмичка.Найден няма да се научи никога как се управлява фирма и как се печелят служители които да ти бачкат.На интервюто му зададох точно 3 въпроса и вече бях сигурен че няма да работя с него.Селски тарикат който се мисли за голяма работа.Цял ден не се вясва никъв ,ходи цял ден по кафетата и малките момиченца да вози в колата си ,и е голяма работа според него.Като дойде по някое време почва да се прави на шеф.Нямам думи и се чудя как тоз човек все още му работи тоз магазин.
- chocho_stz
- Потребител

- Обратна връзка:
Lexx написа:Още от едно време (приказвам за 2004 година) когато ходих на интервю за работа при Найден си беше същата измислена фирмичка.Найден няма да се научи никога как се управлява фирма и как се печелят служители които да ти бачкат.На интервюто му зададох точно 3 въпроса и вече бях сигурен че няма да работя с него.Селски тарикат който се мисли за голяма работа.Цял ден не се вясва никъв ,ходи цял ден по кафетата и малките момиченца да вози в колата си ,и е голяма работа според него.Като дойде по някое време почва да се прави на шеф.Нямам думи и се чудя как тоз човек все още му работи тоз магазин.
Counter-Strike 1.5
- ranieri
- Новак

Lexx написа:Още от едно време (приказвам за 2004 година) когато ходих на интервю за работа при Найден си беше същата измислена фирмичка.Найден няма да се научи никога как се управлява фирма и как се печелят служители които да ти бачкат.На интервюто му зададох точно 3 въпроса и вече бях сигурен че няма да работя с него.Селски тарикат който се мисли за голяма работа.Цял ден не се вясва никъв ,ходи цял ден по кафетата и малките момиченца да вози в колата си ,и е голяма работа според него.Като дойде по някое време почва да се прави на шеф.Нямам думи и се чудя как тоз човек все още му работи тоз магазин.
найденчо последно време се зайграва и по малки момченца
май е минал на левия бряг
- dilura
- Модератор

АВЕ СИЧКИТЕ ГО ОБЪРНАХТЕ НА РЕКЛАМА НА МИЛЕНИУМ-СА
МОЙ ДА Е бипец ( АЗ ЛИЧНО СЪМ ГО ВИЖДАЛ С МОМИЧЕТА )
АМА ИМА ФИРМА ОТ ПОНЕ 8-9 ГОДИНИ , НЕ ЧЕ ГИ ХАРЕСВАМ АМА Е ФАКТ
ИНАЧЕ ДРУГОТО Е ИСТИНА ЧЕ ЯКО СМЕНЯТ ХОРАТА
МОЙ ДА Е бипец ( АЗ ЛИЧНО СЪМ ГО ВИЖДАЛ С МОМИЧЕТА )
АМА ИМА ФИРМА ОТ ПОНЕ 8-9 ГОДИНИ , НЕ ЧЕ ГИ ХАРЕСВАМ АМА Е ФАКТ
ИНАЧЕ ДРУГОТО Е ИСТИНА ЧЕ ЯКО СМЕНЯТ ХОРАТА
-
evrorom
- Новак

8-9 години само защото имат идеалното централно място !