Търся си временна работа.

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Търся си временна работа.

Мнение от chocho_stz »

Взех си AMD Atholn 4800+BOX, после sawo като ми го слага и вика каде е BOX-a аз незнаех кво значи тогава това и вика ми незнам той вика охладител за процесора трябва да са ти дали щом на гаранцията пише че е +БОХ обадихме се овъртаха там некви работи че ги нямало хората които са ми го дали,после отидохме до залата направо обаче оня се оказало че збъркал на гаранцията написал че с БОХ обаче като ходих да ги взимам без БОХ вика Еми объркал сам се вика Tray било... Само дето му дадох парите и за БОХ-а ....... ама голема работа.. от там нищо нема си зема повече.Е ся неса ли измамници.......
Counter-Strike 1.5
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Какво като имат фирма от толкова години аз и по-стари фирми знам ама не са почнали да лъжат клиенти и служители.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Бе Милениум са едни мошенници, нищо няма в тях. Втора употреба кутии и части продават като нови... изобщо... стойте надалече от там. Първо, вижте каква мизерия е целия им магазин, какъв хаус ! Залата половината им компютри са с неработещи слушалки, половината от инсталираните игри и приложения не функционират правилно, мониторите не са настроени... Не, няма да губя повече време да ги коментирам ;) sawo беше прав и ме е яд, че не го послушах още тогава.
zlobul
Новак
Новак

Мнение от zlobul »

който каже че има готина зала , всичко чисто и перфектно
значи лъже , просто няма такава
но затова са виновни според мен
работещите там , а не собствениците
Публикувай отговор