Шофьорска книжка

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Шофьорска книжка

Мнение от chocho_stz »

Другия месец почвам курсовете ама се чудя при кой да отида,бащата вика че няма значение всички са еднакви брат ми взе книжката при този Паунов и всички викат че тоз Паунов бил добър и пускал някой да предложите? Щото немога да карам и некав нервен да стои до мене и да ми вика така се нервя :@ :) И трябва ли да мога да карам малко поне или те там ме учат ако въобще немога? Аз мога но малко шибано ми става като натисна съединителя и вкарам скоростта и после газта и леко отпускам съединителя и газта малко ми е трудно и се спичам некав.......Казаха ми че било нормално но ще свикна :P :)
Counter-Strike 1.5
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Шофьорска книжка

Мнение от nefelen »

Те са там за това да те научат дори и да не можеш!Аз мога да ти предложа Илиян Ошинов преди беше в родео, но ги напусна
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Съгласен съм. това им е работата. Все пак курсовете не са само за да вземеш документ, но и да се научиш. Когато аз взимах книжка имаше хора, които не бяха сядали зад волан и след курса си караха сравнително добре.
Друг е въпроса какъв инструктор предпочиташ. Моя инструктор беше супер спокоен и донякъде непукист, но професионалист. Мисля обаче че вече не се занимава. Ще поразгледам и ако някой не ме изпревари и те насочи ще ти напиша координати ако още се занимава.
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Мнение от dogo »

Мм аз от край време съм на мнение, че шофъор за 22 часа каране НЕ се става, сега с увеличените часове разликата не е голяма...според мен преди да почнеш накарай татко си да ти отдели един ден и 10-тина литра бензин да си покараш на село на някоя поляна в началото, така ще свикнеш със съеденител и газ..новите коли се карат изключително лесно(казвам го като шофер на Лада)...Школата на Паунов е добра, едва ли ще кормуваш при самия Паунов, но поне ще караш нова кола и ще получиш листовки за вкъщи(няма да се налага да ги купуваш, както беше при мен)...Успех..и безавариино
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

Ее мерси :cheers: Ще се опражнявам с стара кола защото ми казаха че било по-трудно с старите коли и после в по-хубава като се кача ще ми е по-лесно 8) С москвич дванайсетак ще се поопражнявам :D :)
Counter-Strike 1.5
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

абе ако искаш да троши домашната колата карай я, ама все пак ти си даваш парите на тях за да им трошиш техните коли!
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Листовките са 10лв, и да не ти ги дадат не е голяма загуба, пък и е най-добре винаги да си купиш най-новите а не каквито ти дадат.
Разлика в инструкторите определено има, но повечето зависи от тебе. Аз като почнах не бях карал никога кола, ама още първия ден и бяхме в баните :D Най-добре отиди при най-евтиния инструктор и си запази парите за твоята си кола, със сигурност ще ги оползотвориш по-добре, отколкото да караш скъпа кола на курсовете.
central
Новак
Новак

Мнение от central »

Аз си взех книжката миналия месец, карах в Родеото и ако мислиш да ходиш там ти препоръчвам Тошко Иванов. Но не се ядосвай като те накарат да си купиш учебника накрая на курса :lol:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз моята книжка я взех в родеото, там са добри, но и Илиян Ошинов също е добър. В смисъл като казвам добър имам в предвид че ще те научат да шофираш. Аз бях попаднал на един преди това, вика, кракя и нищо не ме научи. След това се записах в родеото и си взех книжката.
"There is no 'patch' for stupidity."
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

И от мен един плюс за Илиян Ошинов . При него съм карал курсовете още преди като беше в родеото и съм много доволен от него.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Родео - Стефан Несторов
Публикувай отговор