Моловете в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
ivanov
Потребител
Потребител

Re: Моловете в Стара Загора

Мнение от ivanov »

ще видим колко ще е посещавано новото кино
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Baev написа:
sawo написа:Дам най-накрая наистина, но чудно ми е какво ли ще стане с комсомол :roll:
Разликата между Арена и сегашния ни комсомол са от земята до небето. Просто няма шанс. Както за премиерите , така и за удобството и качеството. :)
Аз друго исках да кажа :)
Чудно ми е ще фалира ли или какво ще стане..
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Единственото му предимство е , че е на центъра. Зависи какъв наем плащат и дали малките момченца и момиченца ще продължат да ходят там. :)
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Ами то си беше повече от крайно време тоя град да тръгне да се развива все нанякъде. Факта че ще има молове и Арена говори, че май е почнал да се развива в някаква правилна посока. Сега ако оправят и заплатите вече може и да престанат хората да бягат на запад/север/юг (на изток освен кат моряк не знам като какво друго ще забегнеш).
Както и да е - аз съм доволен, че ще има Арена, защото наистина разликата е от небето и земята. И на мен ми е омръзнало да гледам филмите в къщи, колкото и подходящо оборудване да имам. Искам си на кино!
Разбрах, че в София щяло да има ODEON? 8O (за незапознатите - това вече е НЕЧОВЕШКО кино) Някой дали знае нещо по въпроса да сподели с 2 думи?
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

SniperBeta написа:Ами то си беше повече от крайно време тоя град да тръгне да се развива все нанякъде. Факта че ще има молове и Арена говори, че май е почнал да се развива в някаква правилна посока. Сега ако оправят и заплатите вече може и да престанат хората да бягат на запад/север/юг (на изток освен кат моряк не знам като какво друго ще забегнеш).
Както и да е - аз съм доволен, че ще има Арена, защото наистина разликата е от небето и земята. И на мен ми е омръзнало да гледам филмите в къщи, колкото и подходящо оборудване да имам. Искам си на кино!
Разбрах, че в София щяло да има ODEON? 8O (за незапознатите - това вече е НЕЧОВЕШКО кино) Някой дали знае нещо по въпроса да сподели с 2 думи?
За развитието на града в определена посока... това отдавна е започнало и то много преди повечето градове на запад/север/юг и изток. Лично мога да ти нарпавя сравнение с Пловдив по отношение на заплатите. Аз имах възможност да работя там, но се отказах и си върнах тук, понеже там заплатите са по-ниски и колкото да е чудно на някои хора това си е точно така. Разговарял съм и с работодатели в нашия град и те споделят същия факт. Според мен след отварянето на моловете ще се получи малко вакуум на работна ръка и заплатите ще дръпнат още малко нагоре.
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Стара Загора се развива много по-добре от повечето български градове, което може само да ни радва. :cheers:

Между другото какво стана с "Мол Стара Загора", този до автогарата? :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

GIGABYTE* написа: За развитието на града в определена посока... това отдавна е започнало и то много преди повечето градове на запад/север/юг и изток. Лично мога да ти нарпавя сравнение с Пловдив по отношение на заплатите. Аз имах възможност да работя там, но се отказах и си върнах тук, понеже там заплатите са по-ниски и колкото да е чудно на някои хора това си е точно така. Разговарял съм и с работодатели в нашия град и те споделят същия факт. Според мен след отварянето на моловете ще се получи малко вакуум на работна ръка и заплатите ще дръпнат още малко нагоре.
Aз тва от години го разправям и почти никой не ми се връзва. Се се почват едни диви спорове с мен кво голямо село сме били. Града ни е най - добрия за живеене. Хем е спокоен (сравнително), хем има работа, хем и добри кинти дават.
ReSuRReCt
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ReSuRReCt »

Днес видях как окачват някаква табела на МакДоналдс до Мола..значи ще има. :)
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Ще има естествено. Има го в плана. :)

Ground Floor - PDF

http://web.hit.bg/bpsz/Mall_Stara_Zagor ... _floor.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

First Floor - PDF

http://web.hit.bg/bpsz/Mall_Stara_Zagor ... _floor.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

:cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

То тия дни трябва да го отварят.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

До колкото знам на 30 тоз месец май ще го откриват официално.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

http://parkmall-sz.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Отваря на 31 Октомври 2008, като откриването ще се празнува 3 дни. :cheers:

Изображение
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Едно видео направено от мен за повечето инвестиции в Стара Загора за 2008 г., включително моловете на града ни:

http://www.youtube.com/watch?v=ErvbxLNpLwI" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vbox7.com/play:4f6bcd03" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от slimarkov на Съб Окт 25, 2008 9:16 am, променено общо 1 път.
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Не е точно мол, но е все пак нещо такова. :)

TI Park Stara Zagora

Video

http://www.youtube.com/watch?v=bGv__PaW1Hw" onclick="window.open(this.href);return false;

Изображение

Renders

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Град Стара Загора е разположен в южната централна част на страната и е кръстопът между северна, южна, източна и западна България.

Градът е стратегически център в страната и на Балканския полуостров. Изграденият автомобилен и ж.п. транспорт осигуряват отлични възможности за търговия и бизнес отношения със страните от Европа, Близкия и Среден Изток.

На 10 км южно от Стара Загора минава Автомагистрала Тракия (Е80). Градът е пресечна точка на европейски транспортни коридори №8 и №9. В непосредствена близост минава и европейски транспортен коридор №4.

Три от основните железопътни линии в РБългария се пресичат в Стара Загора. Летище Стара Загора се намира на 2 км. от гр. Стара Загора и на 8 км. от Автомагистрала “Тракия”.
Публикувай отговор