В клипчето си включил емблемата на кауфланд. Къде ще го строят ? Аз до колкото бях чул щеше да е до Слънце, но имаха проблеми със земята и се отказаха да строят.
Не знам точно къде ще е последно, но от "Кауфланд" искат 3 хипермаркета в Стара Загора до 2 години според няколкото техните изявления. Верояно до "Парк Мол", защото там ще има 2 нови хипермаркета доколкото разбрах.
На този клип също има нанесено тяхното присъствие в Стара Загора:
15 мола, 20 TI парка, 70 били, галерии, глупоасти... кой ще пазарува от там ми е най-интересно? То нямаше хора за едната била, че я съединиха с тоя-другия-магазин-как-му-беше-името, втора Била. Смятай! Някой е замислил нещо грандиозно за Стара Загора. Не може всичките тези проекти, час от които вече са осъществени, да са насочени предимно към нас, гражданите.
Тук има нещо гнило...
Естествено че има. Най лесния начин да напрайш някой лев е строителството:
Взимаш от банката 10 млн и почваш да строиш. Фактурираш си материалите на 2 пъти по висока стойност от реалната и ако си вкарал материал за 1 пък си фактурирал 10 - ей ти Киро на кирия. Едно сезонче да поработи - пак далавера.... А банката кво ша прае после с тоя хотел дето ти го е взела (щото е бил примерно с ипотечен кредит) си е найна работа.Ю
Абе все си мисля, че хора които инвестират по няколко десетки милиона евро са по-способни да си направят сметката. Предполагам са учили поне до средно образование и сигурно са поразпитали тук-таме, аджаба като построят толкова голям магазин ще има ли кой да си пазари от него. Или пък може да си реши някой да пробва с 80-90млн. евро да си построи мол, а ако не стане пък и не му потръгне - здраве да е! винаги може да опита с оранжерия за голи охлюви(сега са много търсени в западна Европа)
slimarkov написа:Вярно ли че на кръстовището до "Метро" строят ресторант "МакДрайв" на "МакДоналдс"?
Ако има и поне малко истина в това ще е страхотно 24 часа работещ Мак Доналдс - няма да е зле ! Но от гледна точка на променянето на трафика , било то и след 3-4 години (магистралата) , малко ме съмнява , ако правят да е там
Явно разчитат за 3, 4 години да избият ресторанта от трафика по АМ Тракия, а дотогава Стара Загора ще е дръпнала много и вътрешният пазар ще е достатъчен.