Моловете в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Моловете в Стара Загора

Мнение от slimarkov »

Напълно съм съгласен. :wink:
bondia
Новак
Новак

Мнение от bondia »

abe ,vsi4koto mnogo hubavo ,perat i se prepirat parite s koito triabva da se opravia Balgaria,drug e vaprosa sled 5 godini dali tezi molove 6te sa molove.ot tezi vsi4kite zalagam edinstvenno na Carefur za6toto naistina e edin hiper market i pone e utvardeno ime i znaiat za kvo stava vapros,drugite kato gi gledam sled godina shte stanat kato universalnia klet4ici s turski i kitaiski evtini bokluci.Niakak stranno gi stroiat vsi4kite malko prebazano ,barzatmai da svar6at predi izborite 4e posle se ne znae :angry:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

bondia написа:abe ,vsi4koto mnogo hubavo ,perat i se prepirat parite s koito triabva da se opravia Balgaria,drug e vaprosa sled 5 godini dali tezi molove 6te sa molove.ot tezi vsi4kite zalagam edinstvenno na Carefur za6toto naistina e edin hiper market i pone e utvardeno ime i znaiat za kvo stava vapros,drugite kato gi gledam sled godina shte stanat kato universalnia klet4ici s turski i kitaiski evtini bokluci.Niakak stranno gi stroiat vsi4kite malko prebazano ,barzatmai da svar6at predi izborite 4e posle se ne znae :angry:
Чудесно , евала ! :D :cheers:
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

най-вероятно е така.
Аватар
Nasio
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от Nasio »

Доста голема стоножка имаше снощи в мол-а. Явно и гадинките искат да го разгледат ;)
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Молът на КАРФУР ще е най-големият в СЗ разбрах. 8)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

като се построи ще стане "белни" както казват старите хора.Дано колкото повече,толкова повече.
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Ами, годините ми едва ли имат значение, но съм живял дълги години в САЩ и Обединеното Кралство.

Всеки има право на мнение. :)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

ходих и аз в мол-а.Много магазини и така и не можах да ги обиколя всичките.Киното ми хареса,как е направено,следва да се ходи следващия път на 3Д.Като цяло е много добре направено всичко,харесва ми.Исках да хапна,но така и неможах понеже нямаше свободни маси.А хората на опашките бяха 3-4 реда.Ескалатора за слизане е нещо ново.Интересно е ако спре тока,дали ще спре плавно (сигурно има UPS) за да няма падания.Книгите са на цените както в центъра на града.Има маркови дрехи на Теранова за по 20-30 лева.Е има и маркови дънки от по 300-400 лева - Леви Щраус.
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

Не мога да разбера хора които нямат пари и не могат да си позволят "Мол-а" да казват че бил селско изпълнение.Нищо няма да коментирам за това.

Sawo личи си че си на 15 нямал да даде 500 лева за сандали ми щял да иде на кино като порастнеш малко и като ти се промени мисленето тогава се меси в темите за по "напреднали"!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Daffy_Duck написа:Не мога да разбера хора които нямат пари и не могат да си позволят "Мол-а" да казват че бил селско изпълнение.Нищо няма да коментирам за това.
Sawo личи си че си на 15 нямал да даде 500 лева за сандали ми щял да иде на кино като порас?Tнеш малко и като ти се промени мисленето тогава се меси в темите за по "напреднали"!
Позволи ми сам да градя мнение, по възможност различно от твоето а междувременно да се "меся" в темите на "напредналите" Изображение

Това за сандалите го казах, защото дрехите които нося се различават от тези в мола единствено по това че не пътуват до други държави където да им сложат съответния етикет и да ги върнат обратно на подобаваща цена като за "пораснали" и "напреднали" хора.За сметка на това обаче ми ги правят по мярка, а не каквото е изпаднало от камиона.

Все пак нашето евтино кино няма нищо общо с това в мола и парите наистина си заслужават, а когато си ги изкарваш сам, определено би се замислил преди да правиш скъпа и неоправдана(според твоята преценка, която не е задължително да зависи само от това колко пари имаш) покупка.

Ти си втория в тази тема, който се опитва да налага мнение и да казва кой да пише и кой не, а това не е хубаво понеже по принцип това е форум където хората изразяват мнения по различни теми без да претендират, че техните са верни, а на другите не.
Забелязвам, че всячески търсиш как да се заядеш с мене и с всеки следващ път все по-нескопосано затова ти напомням за последно да се въздържаш от такива изцепки занапред.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Явно повечето разглеждат мола като хапка за избрани хора - МЕГА ГЛУПОСТ ! Тук няма значение кой с колко пари разполага , от къде ги има и колко може да похарчи! Тук става дума за избор и предпочитания. Явно вкуса на хората не е един и същ! Но факта , че имаме по-голям избор от преди няколко месеца е неуспорим! Затова бъдете хора и не нападайте когото и да било!
dido
Новак
Новак

Мнение от dido »

само ще кажа че повечето маркови магазини в мола стоките които предлагат са с доста ниско качество а цените са за като оригинални
в австрия съм си купувал дънки Levis цените им бяха като тука в нашия мол само дето като качество са в пъти по добре
в българия никога не бих си купил скъпа стока като знам нашите какви са мошеници пък ако ще и от мол да е :lol:
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

Просто българина като види нещо скъпо и без да разбира казва че не е оригинално.Завистта и простотията никога няма да излезнат от българите...простолюдие!
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

Как може да определиш с един поглед коя изработка е по-качествена? Разбирам да сравняваш дънки от руския пазар за 18лв и такива на армани за 200лв. Тогава да речем на око се забелязват детайлите. Мои познати се занимават точно с внасянето на маркови и бутикови дрехи от западна Европа, почти всички са правени в Мароко, Китай или Турция. И не си мислете, че като са с такъв произход, за това са внесени в България. Целия пазар на запад е залят от тия държави и вече понятието "оригинални" е много размито. А за това с оригиналния Levis, със сигурност пък няма такова животно. Преди няколко години (някаде след 2000г.) даваха дори по новините че фабриката в САЩ спира да работи и от тук на татък, който си вземе нещо с марката Levis може да бъде сигурен, че не са "оригинални" ;)
А и хората, които се оплакваха, че нямало намаления... Лично аз си взех хубаво планинско яке на 150% намаление, защото беше от миналогодишната колекция, взех го за 50лв цената му е дори под тази, която е платил магазина за него. Така, че на който не му харесва, да не ходи никой не го е вързал там или просто е много модерно да сме критици на нещо, изглеждаме някак си по-интелегентни :smoukin:
Публикувай отговор