Требе ми жичкаджия
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Требе ми жичкаджия
Да навърже диоди към молекси. 8 диода са общо и предполагам, че ще се вържат към 2 молекса (6 на един и 2 на друг). Ако се намери някой, който да има свободно време да се видим и да помогне с въпросното навързване, да пише. Аз за жалост нямам необходимите технически умения. Но пък имам диоди и резистори 

-
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Требе ми жичкаджия
не е нужно да са на два молекса, диодите са доста слаба консумация 
какви диоди и какви ресистори имаш?
гониш ли максималната яркост на диодите, или използваш каквито имаш?

какви диоди и какви ресистори имаш?
гониш ли максималната яркост на диодите, или използваш каквито имаш?
Модване (хакване) на XBOX 360, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable и други Конзоли.
Конзоли
Конзоли
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Имам 8 червени нормални диода. Използвам каквото имам, не знам как да гоня максималната яркост на диодите, но ако това означава, че могат да изгорят, по-добре да не я гоня, защото местата на които ще са диодите са деликатни и при изгарянето на диод ще ми е почти невъзможно да го подменя.
Имам 100 съпротивление за 6 диода и мисля че към 300++ за 2.
Имам 100 съпротивление за 6 диода и мисля че към 300++ за 2.
-
- Потребител
- Обратна връзка:
под максимална яркост имам в предвид да не ги окуцш съвсем с резисторите които са ти под ръка. иначе ако знаеш точно какви са и се сложат подходящи резистори не би трябвало да изгарят.
ако са от най-обикновените им трябват едни резистори, ако са от ярките - други. иначе повече рискуваш да изгорят или да не светят добре.
това е полезно.
можеш да се ориентираш какви са ти диодите като ги светнеш за малко с батерия от комп (2032 май беше)
червените обикновено искат от ~1.8V до ~2.2V и ток ~20 - 25 mA *зависи от производителя
ако са от най-обикновените им трябват едни резистори, ако са от ярките - други. иначе повече рискуваш да изгорят или да не светят добре.
това е полезно.
можеш да се ориентираш какви са ти диодите като ги светнеш за малко с батерия от комп (2032 май беше)
червените обикновено искат от ~1.8V до ~2.2V и ток ~20 - 25 mA *зависи от производителя
Модване (хакване) на XBOX 360, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable и други Конзоли.
Конзоли
Конзоли
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
На мен ми е ясно какви резистори ми трябват и ги имам. Не ми е ясен принципа на свързване още по-малко към моето захранване, в което молексите са едни тънки и черни, а не дебели и бели както в обикновените захранвания.
Требе ми човек, който може да ги свърже.
Требе ми човек, който може да ги свърже.
-
- Потребител
- Обратна връзка:
мога да ти помогна, но тези дни съм малко натоварен, и евентуално ще съм свободен само в събота.
ако не ти е спешно смятам следващата седмица може да имам повечко време.
а ако имаш желание сам да го свържеш съм насреща
ICQ# ми е в профила.
ако не ти е спешно смятам следващата седмица може да имам повечко време.
а ако имаш желание сам да го свържеш съм насреща

ICQ# ми е в профила.
Конзоли
Конзоли
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Мерси. Ще видя какво мога да направя сам, но предполагам, че ако имаш време в Събота ще се видим.