Неон
- painkilller
- Holy Diver
Неон
къде в Стара Загора правят и слагат неон за кола?
КАТ - глобяват ли?Изобщо разрешено ли е?
до колкото знам - включват се с габаритите.
КАТ - глобяват ли?Изобщо разрешено ли е?
до колкото знам - включват се с габаритите.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Неон
Аз имам неон на гумите, никой нищо не ми е казал засега. Слагахме ги с един приятел, така че не мога да ти кажа къде слагат. Един друг приятел има неон под колата - също никой нищо не му е казал. Мисля, че онези малките неончета на пръскачките на предния капак само са забранени.
- painkilller
- Holy Diver
в нета прочетох ,че около 100-150 лева може да струва неонова светлина зависи каде,колко и какъв цвят да свети.Според вас не е ли опасно да се кара без светлини,а само на габарити - ако в случея те са неон от долу на колата?Те другите коли ще те виждат,но КАТ ако те спрат и те глобят ,че караш без светлини,незнам.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Е не, никой здраво мислещ човек няма да тръгне за газарияата вечер по габарити само. Връзват ги към фаровете и габаритите за да може да светят и в двата случая.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

това е кола за гъзария
. Просто няма да минаваш където има гърбици. А и неоните които се поставят под колите изобщо не са такива като нормалните луминисцетни лампи. Малко по твърди са и материала от който са направени е друг. Само си представи ако бяха толкова лесно чупливи само едно камаче и айде всичко по дяволите
.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- painkilller
- Holy Diver
мда така е,за толкова пари трябва да са ги измисли ли здрави и почти нечупливи.ако все пак си сложа ще кача снимки да видите как стоят и светят.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Всъщност не се чупят особено трудно (все пак по тази логика цялата тежест на колата пада на тях през гърбицата), но те въобще не се слагат така, че да стърчат под колата! Така че и да минеш през гърбица ако е монтиран където требе е невъзможно неона да закачи асфалта.
И както каза адаша - кой нормален човек наистина ще тръгне вечер по габарити? То хубу има лампи, ама без фарове си за никъде. Особено ако не е ясна, приятна, лятна вечер.
И както каза адаша - кой нормален човек наистина ще тръгне вечер по габарити? То хубу има лампи, ама без фарове си за никъде. Особено ако не е ясна, приятна, лятна вечер.
- painkilller
- Holy Diver
То като се замисли човек и тунинг-ът от долу стигащ почти до асфалта също ще опре на гърбиците.Най-много гърбици има по Столетов,ама то и една стига по принцип.Както и да е щом не са опасни няма да ги мислим.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Не е задължително да си връзваш неоните към габаритите. Моите примерно са на отделна верига и с копче от купето ги включвам и спирам когато си поискам. А на този приятел, който споменах по-горе, неоните му също се контролират от отделен захранващ блок, който му предоставя възможност да управлява начина по който те светят (непрекъснато или мигане в 5-6 различни варианта).
- painkilller
- Holy Diver
Мерси за инфото,наистина най-добре да са на отделно захранване и с отделно копче да се пускат.Щом могат да светят на различни програми още по яко.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Вероятно ще струва повече пари обаче. Ако не е особен проблем мисля, че това ще е най-доброто решение. Но със сигурност няма да е евтино.
- Mani
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Снипер, този твой приятел къде си го е слагал неона? А тва на гумите сигурно е много яко. Не съм виждал до сега.
За тия работи на предния капак са забранени и глобяват за тях.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Неона не го е слагал той. Колата я взе така от София заедно с 99 други визуални и хардуерни тунинга. Може да си я виждал по улиците, една оранжево-черна Алфа 145 с пълно външно обезобразяване.
Иначе за гумите - голяма е манията, да. Изглежда доста интересно, но задължително требе да си с ляти джанти звезди (или нещо подобно) за да може неона да "мига" докато се върти търкалото. Като караш бавно мига доста ефектно, а при нормално каране се получава "замазан" ефект. Ае лудница е.
Аз специално съм виждал само още една кола в Стара Загора с неон на гумите, ама и забравих марката.
Иначе за гумите - голяма е манията, да. Изглежда доста интересно, но задължително требе да си с ляти джанти звезди (или нещо подобно) за да може неона да "мига" докато се върти търкалото. Като караш бавно мига доста ефектно, а при нормално каране се получава "замазан" ефект. Ае лудница е.