Неон
- painkilller
- Holy Diver
Re: Неон
видях поне 2 коли в Ст.Загора с неон - син на пръскачките и веднага ми се набиха на очите.ефектно е ,но по мое мнение едва ли може да разсее водача,но явно според КАТ е така.За неона по гумите доколкото разбирам излиза най-ефектно и съответно най-скъпо.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Неона на пръскачките не разсейва водача, а останалите участници в движението. Така е. Едно време ако помниш, имаше едни ръчички на пружина, които махаха и се слагаха предимно на задното стъкло. Забраниха ги, защото разсейваха останалите водачи на ПМС. Требе да забранят и ксеноновите фарове, защото те меко казано изпепеляват и докато подмина големия джип нищо не виждам. Само че това няма никога да се случи, защото колите вече фабрично си пристигат с тях. 
Последно промяна от SniperBeta на Пон Дек 08, 2008 11:31 am, променено общо 1 път.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Колите с фабрично сложени такива не ти изпепеляват очите, защото са настроени правилно.Правилно поставените допълнително също си светят където им е мястото - в пътя, а не в очите на другите.
- painkilller
- Holy Diver
мда така е,аз имах впредвид водачите на другите МПС-та.А за ксенона наистина има такива които не дразнят,но има и такива от които ослепяваш за секунди,ама то стига и толкова.Гледам ,че има няколко вида ксенонови фарове:къси + дълги светлини се наричат биксенон,само едните-ксенон.И двете биват с различни видове светлина:лунна,топла,студена...и т.н.SniperBeta написа:Неона на пръскачките не разсейва водача, а останалите участници в движението. Така е. Едно време ако помниш, имаше едни ръчички на пружина, които махаха и се слагаха предимно на задното стъкло. Забраниха ги, защото разсейваха останалите водачи на ПМС. Требе да забранят и ксеноновите фарове, защото те меко казано изпепеляват и докато подмина големия джип нищо не виждам. Само че това няма никога да се случи, защото колите вече фабрично си пристигат с тях.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
- painkilller
- Holy Diver
Естествено,че може ,но нямам време.Иначе като идея е добре.Дори ми хрумна сега по празниците да си купя една шлауфха или там както се пише или прозрачен маркуч и да му хакна сини диоди и да го закрепя по някакъв начин по очертанията на колата отдолу и остава да го захраня с кабели и готово,така няма да се притеснявам, че като го опря о легналите полицаи ще се счупи.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

И така става и не е много скъпо. Този светещ мъркуч е 25 лв някъде с контролер и е 10метра . Само не мога да разбера какво толкова ви харесва този неон под колите. Аз като карам не мога да го виждам се ми е тая. Предпочитам да си направя осветление вътре по интериора отколкото да сложа неон под колата. Това си мое мнение се пак .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
МОИТЕ ОБЯВИ
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Дай снимка да видя на кое казвате неон на гумите. Аз знам че има едни диодчета които се закрепват на винтила на гумата включваш ги и като караш стават кръгове. (Мога и да ти намеря такива даже но само с доставка
)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
МОИТЕ ОБЯВИ
МОИТЕ ОБЯВИ
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
painkiller, това за маркуча ще стане много лесно, обаче няма да има и 50% от ефекта на неоновата лампа. Требе да напълниш тръбата с неончета, за да се получи така, както го искаш. Дори и тогава пак няма да е същото. Намери си лампа.
Mani, неончетата на гумите се закрепят на диска на търкалото (ако си с барабани става много лесно) и светят навън. Както казах по-горе, ако си с джанти звезди, като се върти става много яко. Ако си с друг тип джанти требе да нагласиш неона да е там, където са дупките инак няма да се вижда. Окабеляваш и свързваш за акумулатора.
Само дето бързо се цапат и требе да ги чистиш ако искаш да светят както требе.
Mani, неончетата на гумите се закрепят на диска на търкалото (ако си с барабани става много лесно) и светят навън. Както казах по-горе, ако си с джанти звезди, като се върти става много яко. Ако си с друг тип джанти требе да нагласиш неона да е там, където са дупките инак няма да се вижда. Окабеляваш и свързваш за акумулатора.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

SniperBeta написа:painkiller, това за маркуча ще стане много лесно, обаче няма да има и 50% от ефекта на неоновата лампа. Требе да напълниш тръбата с неончета, за да се получи така, както го искаш. Дори и тогава пак няма да е същото. Намери си лампа.
Mani, неончетата на гумите се закрепят на диска на търкалото (ако си с барабани става много лесно) и светят навън. Както казах по-горе, ако си с джанти звезди, като се върти става много яко. Ако си с друг тип джанти требе да нагласиш неона да е там, където са дупките инак няма да се вижда. Окабеляваш и свързваш за акумулатора.Само дето бързо се цапат и требе да ги чистиш ако искаш да светят както требе.
Как се закрепят и с постоянно захранване ли са от акумолатора. Снимка можеш ли да ми намериш да погледна за какво става въпрос
иначе аз за това говоря

МОИТЕ ОБЯВИ
МОИТЕ ОБЯВИ
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
С постоянно захранване от акумулатора са, но както казах в купето имам прекъсвач (ключ), с който ги пускам и спирам. Снимка не мога да ти намеря, защото като слагах миналата седмица новия ауспух и прекъснах кабела, така че в момента не светят. Все не остава време да го оправя, а и канал нямам.
Иначе това, което си пратил на снимката е интересно, но тези неони както сам виждаш са с батерии. Което значи, че се слагат баш на самото колело и при въртене и те се въртят. Моите са закрепени на дисковете отпред и на барабаните на задните гуми и са с кабели -> не се въртят. Просто "мигат" при движение.
Иначе това, което си пратил на снимката е интересно, но тези неони както сам виждаш са с батерии. Което значи, че се слагат баш на самото колело и при въртене и те се въртят. Моите са закрепени на дисковете отпред и на барабаните на задните гуми и са с кабели -> не се въртят. Просто "мигат" при движение.
- painkilller
- Holy Diver
SniperBeta - това за маркуча си напълно прав,ефекта няма да е като при неона,ама все пак е нещо,отколкото без хич.
Иначе за вътрешния интериор имам идеи за светодиодипод седалките и на такива места ,където не светят директно за да дразнят хората в купето,а да се вижда само отенъка на светлината.
niggaz_nature - Неона отвън според мен се слага ,не за да го виждаш отвътре,а другите да те виждат (да го виждат).
Иначе за вътрешния интериор имам идеи за светодиодипод седалките и на такива места ,където не светят директно за да дразнят хората в купето,а да се вижда само отенъка на светлината.
niggaz_nature - Неона отвън според мен се слага ,не за да го виждаш отвътре,а другите да те виждат (да го виждат).