Стара Загора иска 12 млн. лева от ЕС за видеонаблюдение

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Стара Загора иска 12 млн. лева от ЕС за видеонаблюдение

Мнение от mITky »

Преди имаше един сайт http://zaralii.eu и там имаше 2 видиокамери . Едната показваше главната улица ,а другата някакъво кръстовище.. Какво стана с тези видиокамери ? :cry:
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Re: Стара Загора иска 12 млн. лева от ЕС за видеонаблюдение

Мнение от dogo »

Lexx написа:
dogo написа:............. въпреки, че камерите най-вероятно ще снимат на кадри и ако мина със 120 на светофар-а само сянката на колата ще видят :)
МОга да те успокоя че няма такъв проблем.Камерите си снимат даже и с по голяма скорост от 25 кадъра в секунда и ти гарантирам че и с 300 да минеш пак не можеш да избягаш без да те снимат.Гледах наскоро предаване мисля че беше TOPGEAR, и там направиха точно тоз опит с едно Ламборгини минаха с 100 км , 200 км и 305 км/ч покрай камерата и не успяха да и избягат.
мисълта ми беше, че в БГ нищо не е както по света :), и едва ли ще се инвестира във супер скъпа видеотехника и качествени записващи устройства(компютри), т.е доколкото и аз съм гледал разни предавания, системите за наблюдение струват милиарди и камерите имат качествен оптичен зуум, снимат наистина доста над 25к/сек, а един почти пресен пример, в Слънчев бряг лятото имаше такива камери за наблюдение на 2-3 места, като редовно се минаваше пред тях със скорости 100+ при ограничение 50, както от леки автомобили, така и от автобусите на градския транспорт(те караха там с около 80), един познат, шофъор на такси потвърди, че камерите не са ефективни и системата не работи, но просто някой хора като видят камерите или знаят за тях намалят скоростта :)
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
Публикувай отговор