ул. "Кап. Петко Войвода"
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
ул. "Кап. Петко Войвода"
някой има ли информация какво ще става с нея ? ще я правят ли 2х2 или ще затоврят пътя ,махнат Руския пазар и правят хипермаркети ?
- slimarkov
- Старо куче медалист

Re: ул. "Кап. Петко Войвода"
Хипермаркети?? Какви хипермаркети пък там? 
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
ами работещите хора на руския пазар се оплакват ,че може да останат безработни ,понеже имало вариант да събарят РУСКИЯ пазар
- slimarkov
- Старо куче медалист

По-скоро би могло да има многоетажен паркинг или мол там, отколкото хипермаркет. 
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Незнам ... ,но и също така стават много катастрофи . Откакто съм дошъл в Стара Загора може би почти 2 години има към 35-40 катастрофи. Повечето са леки,но се е случвало да има сериозно ранени .
П.П.Днеска отнова се удариха . И отново Такси беше замесено . Чак на тротоара се качиха и събориха новия знак. Не ме е яд толкова за колите колкото за знака

П.П.Днеска отнова се удариха . И отново Такси беше замесено . Чак на тротоара се качиха и събориха новия знак. Не ме е яд толкова за колите колкото за знака
Последно промяна от mITky на Нед Яну 18, 2009 16:03 pm, променено общо 1 път.
- slimarkov
- Старо куче медалист

mITky написа:... Не ме е яд толкова за колите колкото за знака![]()
-
GLS
- Потребител

По улицата ниама нито една пешеходна пътека. Мисля че има нужда даже и от един легнал полицай(въпреки че по принцип съм против гърбиците).mITky написа:Незнам ... ,но и също така стават много катастрофи . Откакто съм дошъл в Стара Загора може би почти 2 години има към 35-40 катастрофи. Повечето са леки,но се е случвало да има сериозно ранени .
П.П.Днеска отнова се удариха . И отново Такси беше замесено . Чак на тротоара се качиха и събориха новия знак. Не ме е яд толкова за колите колкото за знака![]()
![]()
А бе то няма маркирвка а пък аз пешеходна пътека търся
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Стига с тези гърбици, само задръстват движението... Ела виж Славянски в 17:00 часа като почнат да се чекнат тези автобуси по 15 мин. за да минат с едните колела само ...
"There is no 'patch' for stupidity."
-
GLS
- Потребител

По Славянска минавам на ден по 10-15 пъти и едва ли има някой, който да ги е псувал гърбиците повеяе от мен..admin написа:Стига с тези гърбици, само задръстват движението... Ела виж Славянски в 17:00 часа като почнат да се чекнат тези автобуси по 15 мин. за да минат с едните колела само ...
Тази на Славянска е напълно излишна. Пешеходците пресичат където им падне,но не и на пътеката... Ако някой все пак реши да мине там където трябва - стои и чака да свърши потока коли и тогава преминава....
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Общинарите да видят това и да вземат мерки с разширяване на улиците и булевардитеadmin написа: Ела виж Славянски в 17:00 часа като почнат да се чекнат тези автобуси по 15 мин. за да минат с едните колела само ...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
На мен ми е доста удобна тази гърбицаGLS написа:По Славянска минавам на ден по 10-15 пъти и едва ли има някой, който да ги е псувал гърбиците повеяе от мен..admin написа:Стига с тези гърбици, само задръстват движението... Ела виж Славянски в 17:00 часа като почнат да се чекнат тези автобуси по 15 мин. за да минат с едните колела само ...![]()
Тази на Славянска е напълно излишна. Пешеходците пресичат където им падне,но не и на пътеката... Ако някой все пак реши да мине там където трябва - стои и чака да свърши потока коли и тогава преминава....
- zvezda
- Потребител

Дано се шегуваш...Мисля че има нужда даже и от един легнал полицай(въпреки че по принцип съм против гърбиците).
Иначе улицата е тясна, а наспиралите коли покрай пазара денем доста пречат на движението. Светофарът на Билла пък има кофти режим за тези, които правят ляв завой. Те (тия дето правят ляв завой) от своя страна затапват движението (щото улицата е тясна) и тия, които правя десен завой и им е зелено, не могат да го направят.
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Май щели да я прявят 2х2 .
- slimarkov
- Старо куче медалист

Дано да стане 2х2 формат. Ще бъде супер. 
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Някой знае ли защо е затворена улицата , и целия Казански е разкопан ???
1)
2)
1)
2)