Хижички ...?
-
- Новак
Хижички ...?
Кажете на какви хижи сте ходили. Дайте някаква идея къде може да се отиде няма значение дали е в старозагорска област или не ...
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Хижички ...?
Хижа Дюлята това е над село Селце малко над Мъглиж.Готино е стига се скола макар че последните 3 км са черен път.8 бунгала са но са направени добре със собствен санитарен възел.
К-с Лява река .Близо до Гурково .Също е комплекс от няколко къщички.И там е добре.
Узана.Там има хубави хотелчета и хижи.Ако не знаеш къде се намира.Близо до Габрово е много китно и приятно място.
К-с Лява река .Близо до Гурково .Също е комплекс от няколко къщички.И там е добре.
Узана.Там има хубави хотелчета и хижи.Ако не знаеш къде се намира.Близо до Габрово е много китно и приятно място.
- nasenceto
- келеш
В събота хващам, към х. Добрила. По принцип се стига с лифта от Сопот до горе (по близо до станцията е х. Незабравка), само че се оказа че бил в профилактика и сега не бачкал, така че ще се бъхта, или хижаря ще ни качва с джипката. От там на х.Дерменка и после на Орлово гнезско.
-
- Новак

- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
http://www.ruralbulgaria.com/Big_houses ... onare.html
Виж в този сайт може да си намериш нещо. Аз лично съм ходил на тази хижа и е доста удобна, ако си по-голяма компания.
Виж в този сайт може да си намериш нещо. Аз лично съм ходил на тази хижа и е доста удобна, ако си по-голяма компания.
-
- Новак
Иди на хижа Рай в Калофер под връх Ботев 5 часа преход, но има доста интересни места за разглеждане като паниците, голям и малък купен и да не забравя райското пръскало.