Дупките в кв. Зора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
astraaa
Начинаещ
Начинаещ

Дупките в кв. Зора

Мнение от astraaa »

1во здравеите колеги!!!наскоро за пореден път влязох в 1на от много дупки по УЖ главния път в кв. Зора!!!
Вапроса ми е,какво можем да направим по вапроса?!
Тва нащо е пародия по скоро на улица!
Писна ми да псувам да ругая и да си троша колата,която съм си купил с голям зор!!!
Ако не можем нищо да направим заедно то зна4и 4е винаги щте бъдем тъпкани и няма да ни се обраща никакво внимание(не 4е сега някои ни обраща такова)!
Последната мисъл са ми медийте(поне там всеки вижда за кво стаа на вапрос)! :angry: :spank:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Дупките в кв. Зора

Мнение от sawo »

По принцип може да се подаде жалба в общината за да ти възстановят щетите, но не знам каква е точно процедурата. В София знам че се е получавало, сигурно и тука ще стане.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

за да покажат малките дупки в софия миналата година в едната от тях на главен път бяха насадили едно цвете.По бтв го даваха :))
отностно в общината да ти възстановят щетите ако има такива моето лично мнение е че много трудно да се стигне до там да ти изплатят пари... наи вероятно ще снимат ще ти кажат ще се реши проблема изчакайте ;)

малък личен пример с бюрокрация: Случи се преди година да платим тока от 2 места едновеменно (2 различни каси) на един и същи пост.
Имахме и двамата бележки за плащане отидохме в енергото и се задействаха нещата да ни върнат парите или да се приспаднат.
Чакахме месец да дойде жената която се занимавала с това.
писахме молба до пловдив след около месец се върна отговор че молбата не е по образец.
(Образците те ти ги дават)
Пуснахме 2-ра молба и чакахме отоговор.След около 15 пъти общо ходяния от енергото си получихме парите.Процеса за това продалжи 5 месеца и нещо.
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Със енергото е даже по-лесно - подаваш молба в комисията за защита на потребителя и много бързо ще ви върнат парите като имате касови бележки. Този случай е малко по-сложен, понеже другата страна е общината, но ако щетите са сериозни трябва да ги възстановят.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

тогава и доста патувах и .. не съм подал там молба дори не съм се сетил. (Моя грешка)
парите бяха около 100 лв.Важното е че се върнаха ;)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

До нас точно, банда кретени от вик си издълбаха една дупка и така я зарязаха. Често минавам през нея тъй кто няма как да я заобиколя и винаги съм се питам има ли начин или контролен орган който трябва да накара педерасите :spank: да оправят пътя. Може и да не ми се е счупило нещо по колата, но трябва ли да се стига до крайности :?: Още повече до колкото знам минаването през дупки кара предницата с течение на времето да се деформира (забравих как се казваха тези части), а това би ускорило трошенето на колата ми...
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

Трябва да сте нахални ,иначе няма да ви обърнат внимание
ReSuRReCt
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ReSuRReCt »

Ами аз имах проблем с едни маратонки за 189 лв от магазин Блек Лейбъл.И не искаха да ми връщат парите след жалба в КЗП(Комиси по Защита на Потребителя) всичко ми се изплати до стотинка.Хората от комисията действат доста бързо
Публикувай отговор