Моловете в Стара Загора
-
schnapps
- Потребител

Re: Моловете в Стара Загора
Впрочем Карфур ще е най-малкият от 4те,просто фирмата е най-богата и известна ...Групата "Карфур" е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света и дефакто това ще е първото голямо име стъпило в България 
- slimarkov
- Старо куче медалист

Според изнесената информация в Интернет, "Карфур Стара Загора Мол" ще е най-малкият, но на мен ми стига само един поглед на дупката за мола и веднага мога да заключа, че тя е 2 пъти по-голяма от тази при "Галерия Стара Загора Мол", който уж ще е най-големият, а на мен ми изглежда по-малък и от "Парк Мол Стара Загора". 
- slimarkov
- Старо куче медалист

GTC "Galleria Stara Zagora" Mall
Video
http://www.youtube.com/watch?v=TP_uQhFd230
http://www.vbox7.com/play:1448c88c
Video
http://www.youtube.com/watch?v=TP_uQhFd230
http://www.vbox7.com/play:1448c88c
- slimarkov
- Старо куче медалист

Мисля, че всеки мол в Стара Загора заслужава своя тема, тъй като са огромни проекти за нашия град. Така ще бъде и по-нагледно какво става с точно определен проект. Мисля да се заема с това... 
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Това къде ще се намирА ?slimarkov написа:Trade Center
Patriarh Evtimii BLVD, Stara Zagora
- slimarkov
- Старо куче медалист

На ъгъла между Цар Симеон Велики и Ангел Кънчев. 
- slimarkov
- Старо куче медалист

За строителството на "Парк Мол Стара Загора" бяха използвани 9 крана, като 8 от тях се виждат на снимката по-долу:
За строитеслвтото на "Галерия Мол Стара Загора" се използват 6 крана:
На "Карфур Мол Стара Загора" разбрах в един друг форум, че ще се използват 6 куло-крана:
А, пък с "Мол Стара Загора" на "РЕСБ" не знам какво ще става...

За строитеслвтото на "Галерия Мол Стара Загора" се използват 6 крана:
На "Карфур Мол Стара Загора" разбрах в един друг форум, че ще се използват 6 куло-крана:
А, пък с "Мол Стара Загора" на "РЕСБ" не знам какво ще става...

- lutar
- Потребител

- Обратна връзка:
Според някои изказвания на всеки МОЛ ще са му нужни около 1000 до 3000 човека работна ръка. Ако моловете са 15 примерно ще са необходими от 15000 до 45000 човека за работна ръка. Да ама в Стара Загора няма толкова хора на работоспособна въздраст и здрави за да вършът някаква работа.
Та дори и заплатитете да са високи (което доста ме съмнява) за да могат по младото старозагорско население да си остане в града, пак няма да достигнат хора. Май ще си внасяме китайци
Та дори и заплатитете да са високи (което доста ме съмнява) за да могат по младото старозагорско население да си остане в града, пак няма да достигнат хора. Май ще си внасяме китайци
СПРЕТЕ ДА НИ ТРОВИТЕ. УБИЙЦИ.
- slimarkov
- Старо куче медалист

Стара Загора расте, нормално е да има 30 - 40 хиляди заети в търговските обекти. 
-
schnapps
- Потребител

Доста голям процент от персонала в Парк Мола не са старазагорци 
- slimarkov
- Старо куче медалист

В "Парк мол Стара Загора" има хора даже от София.schnapps написа:Доста голям процент от персонала в Парк Мола не са старазагорци
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Park Mall - Стара Загора посреща "първа пролет" с мега ревю
Дата : 14 Март 2009 г. 11:04 ч.p.

На 22 Март в Централния форум на Park Mall Стара Загора ще се проведе първото модно шоу с подобен мащаб в региона, предаде stara-zagora.org. Началото на модното дефиле е 12 ч. Световноизвестно марки облекла, бижута , бельо и обувки ще очертаят новите тенденции за пролетта и лятото.
Нежно розовото и светло жълтото изместват сочения досега фаворит - синьото, от витрините на модните гиганти. Дънките са с високи талии и чарлстон, а топовете са асиметрични. Доминират ярките цветове обувки с много украси и висок ток.
В ревюто ще бъдат представени новите колекции на над 30 марки, сред които са SEVEN SECONDS, TRIUMPH, TALLY WEIJL, ETERE, ANDREWS FASHION, RESERVED, CROP TOWN, SPORTMANIA, MUSTANG, LEONARDO, SPRIDER, CELIO, THESIS, GRAND OPTICS, KENSOL, XYZ, ORSAY, ECCO, представени в Park Mall.
Модното шоу ще мине под мотото за цветна и красива пролет в облеклото и настроението и ще ви даде много идеи как да правите оригинални съчетания. Ще бъдат представени дамско и мъжко облекло, в различни стилове , които покриват ежедневието на динамичните млади хора от работата до времето за развлечение и спорт.
Специални линии за тийнейджърите, допълнени от спортни аксесоари, също имат заслужено място в модното шоу. В него ще участват 20 професионални модела.
Водещият на шоуто ще бъде изненада за всички посетители.
Дата : 14 Март 2009 г. 11:04 ч.p.

На 22 Март в Централния форум на Park Mall Стара Загора ще се проведе първото модно шоу с подобен мащаб в региона, предаде stara-zagora.org. Началото на модното дефиле е 12 ч. Световноизвестно марки облекла, бижута , бельо и обувки ще очертаят новите тенденции за пролетта и лятото.
Нежно розовото и светло жълтото изместват сочения досега фаворит - синьото, от витрините на модните гиганти. Дънките са с високи талии и чарлстон, а топовете са асиметрични. Доминират ярките цветове обувки с много украси и висок ток.
В ревюто ще бъдат представени новите колекции на над 30 марки, сред които са SEVEN SECONDS, TRIUMPH, TALLY WEIJL, ETERE, ANDREWS FASHION, RESERVED, CROP TOWN, SPORTMANIA, MUSTANG, LEONARDO, SPRIDER, CELIO, THESIS, GRAND OPTICS, KENSOL, XYZ, ORSAY, ECCO, представени в Park Mall.
Модното шоу ще мине под мотото за цветна и красива пролет в облеклото и настроението и ще ви даде много идеи как да правите оригинални съчетания. Ще бъдат представени дамско и мъжко облекло, в различни стилове , които покриват ежедневието на динамичните млади хора от работата до времето за развлечение и спорт.
Специални линии за тийнейджърите, допълнени от спортни аксесоари, също имат заслужено място в модното шоу. В него ще участват 20 професионални модела.
Водещият на шоуто ще бъде изненада за всички посетители.
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ето няколко снимки на Кауфланд от днес.Сложили са табелата вече и са асвалтирали паркинга. Май нещата отивам към превърване с строежа

-
stani
- Начинаещ

Здравейте, някой може ли да направи снимка на МОЛ Галерия, за да го видим на какво ниво е.
-
schnapps
- Потребител

Това до Галерията (източно от нея) на ул.Радецки знаете ли какво ще става