прилични фитнес зали в Стара Загора
-
stefans
- Новак

прилични фитнес зали в Стара Загора
Някой може ли да ми препоръча добре оборудвана фитнес зала с нормално обслужване. Не живея в Стара Загора от доста време, но всяка година си идваме и винаги попадам на зали, в които не бих отишъл повторно.
Последният ми опит беше със залата в универсалния магазин:
http://www.svobodnablogaria.com/?p=109
Последният ми опит беше със залата в универсалния магазин:
http://www.svobodnablogaria.com/?p=109
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: прилични фитнес зали в Стара Загора
Аз ходя от време на време на фитнес с приятели и веднъж питах единия. Няма ли зала с по-лъскави уреди. Той ми отговори горе долу следното: Уредите и тежестите са същите по целия свят, всичко зависи от нагласата ти. Повечето хора се мислят за професори, отиват в залата казват си: Нп аз мога, дигам от година. Само че, всеки може да вдигне тежеста Х и това не е проблем, проблема е дали си изпълнил упражнението правилно. В залите в който се акцентира върху самия спорт, а не в правенето на пари, човека който ти взема парите и се върти из залата е фитнес инструктор. Обикновенно е хубаво човек да не го е срам, а да пита как се изпълнява дадено упражнение и за какво е.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
fishbone
- Новак

Аз ходя в Resist и съм доволен. Прилично разнообразие от уреди (не са нови, но са запазени ), които могат да се ползват и от двата пола. В залата има баня с тоалетна и заветния душ
В повечето време е свободен. Тренировката в момента е 2,50. Отделно продават различни напитки и могат да ти забъркат и протеинов шейк след тренировката, ако имаш желание и възможност естествено.
-
stefans
- Новак

Fishbone, много благодаря за отговора. Ще пробвам Резист следващия път.
-
GLS
- Потребител

Последния етаж на теливизионния сервиз - мисля че ИВИС се казваше. Залата е супер!!!
- PACHO26
- Потребител

има една, ходя там но не и знам името-намира се над сградото-училището,нови са уредите,готино е направена-на вторият етаж е за жени,магазинче за протеини и т.н.,сауна,баня и т.н.,барче
-
ReSuRReCt
- Потребител

- Обратна връзка:
Тренирал съм в Универсалният около година,още толкова в Резист и към година и половина по други по мизерни зали,но като цяло от Резист съм най-доволен..малко е тясна ама иначе инструкторите си вършат работата и създават приятна атмосфера в залата.
-
fishbone
- Новак

Някой има ли идея с какво работно време са Резист днес ? Ако не, поне техен номер може ли да ми даде някой ? 
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз ходих при Брофа горе на езерото. Има отделна зала за жени и отделна за мъже. Преди ходих на една друга зала само че там беше на куп всичко. Правя си аз управнение за гърди и срещу мен една овца по къси панталонки прави крака, като си разтвори краката и аз изтървах щангата
и тогава ми стана ясно защо трябва да сме в отделни зали. 
"There is no 'patch' for stupidity."
- 1mpossibl3
- Новак

-
RauL's FaN
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Щото го намалиха, иначе си беше завишен до скоро. Не знам кога точно бяха върнали "разумната цена" за фитнес в града ни, поради простата причина, че не тренирам там. Ходил съм там преди време, залата е добра по мое мнение, душовете няма какво да ги коментирам, но от страна на обслужване, човека наистина си е прав. Даже са ми казвали, хора които редовно ходят там и имат наблюдение, че инструкторът нарочно показва по грешен начин как се изпълняват упражненията, на хора видно зарибени по бодибилдинг, за да не станат по-яки едва ли не от въпросния инструктор, който не го знам кой е. Прочетох блога и коментарите след него и подкрепям човека, не за фитнеса конктертно, а за вижданията му, както и на някои от коментиралите. Така че не си мислете, че това което е нормално за нас е наистина нормално 
-
Zvan
- Потребител

Има душове в универсалния, до Нова година цената за тренировка беше 4 лв., сега е 2 лв. За душа се плаща отделно.
Не е лоша залата, има почти всичко нужно.
Не е лоша залата, има почти всичко нужно.
-
stefans
- Новак

RauL's FaN, благодаря за коментара. Както и на останалите форумци, които коментираха и дадоха информация, вероятно полезна за посетителите на форума. Не разбирам защо моето мнение докарва пяна на устата на определен коментатор тук, та дори предлага темата за изтриване. Това ми намирисва на цензура и на непочтен опит за справяне с критиките, които отправям към въпросната зала в блога си. Мисля, че дискусията е от полза за всички, независимо от различните мнения. Трябва да приключвам - в санаториума достъпът до интернет е ограничен. 
-
bassplayer
- Новак

В стара загора има прилични фитнес зали и за всеки има подходящото място за трениране. За тези които искат да тренират по модерните стандарти по целия свят направиха наскоро зад съда House of sport - има всичко небходимо - кардио зала, фитнес на 3 ия етаж спа център, магазин за спортни стоки, разгледах картите за месеца и не са скъпи, направих 3 тренировки досега и съм доволен. Най много съм доволен от ПИТБУЛА на Алана и Резиста, но е много тясно и сега съм в новата зала.На брофа залата е яка, но ми е далече, и Флекса над болницата е супер, за Универсала, нещо не ми допадат уредите и са малко от 2001 година залата няма никакво развитие, а има условия, като цяло инструкторите в залите нямат подготовка и много малко от тях са постоянно са в час с продуктите които излизат на пазара, има 2-3 за целия град, другите стават само да подреждат залите.