ПИКАДИЛИ СТАРА ЗАГОРА
-
djordjano
- Новак

ПИКАДИЛИ СТАРА ЗАГОРА
ПИКАДИЛИ СТАРА ЗАГОРА :
* продукти с ниско качество .
* некоректен персонал
* торбички които се късат и само от един банан
* работодатели без никакво чувство към човешкото
* ниски заплати
* евтини стоки
* музика
* пици на промоция
* голямо разнообразие от вносни стоки
* минимални продукти от България
* има и готини хора там
* на млечен и зеленчуков щанд
кажете си мнението за пикадили
за тези които мислят да работят там не почвайте няма да ви хареса....
* продукти с ниско качество .
* некоректен персонал
* торбички които се късат и само от един банан
* работодатели без никакво чувство към човешкото
* ниски заплати
* евтини стоки
* музика
* пици на промоция
* голямо разнообразие от вносни стоки
* минимални продукти от България
* има и готини хора там
* на млечен и зеленчуков щанд
кажете си мнението за пикадили
за тези които мислят да работят там не почвайте няма да ви хареса....
-
vointex
- Новак

Re: ПИКАДИЛИ СТАРА ЗАГОРА
Тука ми намирисва на конфронтация Билла vs. Пикадили!!!
Иначе по темата, аз лично съм много доволен от Пикадили, както от варненските така и от старозагорското. Мисля, че винаги има доволни и недоволни клиенти. Но винаги е добре да има големи вериги супермаркети, защото от това печелим ние потребителите. 
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Каквото и да си говорим в Пикадили има най-разнообразни хранителни стоки 
- slimarkov
- Старо куче медалист

Пикадили са си ОК според мен. 
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Нищо не печелим ние - само губим. И билла и пикадили са една и съща мизерия и който е работил там ще го потвърдиvointex написа:Тука ми намирисва на конфронтация Билла vs. Пикадили!!!![]()
![]()
Иначе по темата, аз лично съм много доволен от Пикадили, както от варненските така и от старозагорското. Мисля, че винаги има доволни и недоволни клиенти. Но винаги е добре да има големи вериги супермаркети, защото от това печелим ние потребителите.
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Доста добри неща има 
-
vointex
- Новак

Ами дайте тогава по добра алтернатива. Кварталната бакалийка ли? Там където всичко е оскъпено изкуствено! Не мерси предпочитам голямите вериги супермаркети. Там поне няма да се мъчат да ми продадат застоялия си салам, само защото от тези 5 лева зависи дневния му оборот.sawo написа:Нищо не печелим ние - само губим. И билла и пикадили са една и съща мизерия и който е работил там ще го потвърдиvointex написа:Тука ми намирисва на конфронтация Билла vs. Пикадили!!!![]()
![]()
Не че билла са цвете за мирисане, ама последно в пикадили искаха 10лв за 200 грама млечна салата какво печелим ние от това?
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Истината е в квърталните магазини които поддържат пресни продукти и се стремят към качество (в повечето случаи са non stop
) Те държат все още поносими цени. Хипермаркетите дават гарантирано качество , но и доста високи цени (въпрос на възможност на купувача). Затова аз правя така : ежедневно си пазаря от нон-стопа до нас , когато реша да посрещам гости или нещо по-специално , бягам към хипермаркетите.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
В Железник има два сибиес-а единия до 11 другия нон-стоп, няма нищо чак толкова скъпо, най-много някоя стотинка разлика, като сложа бензина до билла пак същото излиза. За качеството не мога да се оплача, даже българската версия на NEO - Clever повече ме притеснява.
-
vikito92
- Новак

Здравейте,
Ние сме студенти в 2ри курс , ИУ - гр.Варна. Каним Ви да вземете участие в нашето проучване свързано със супермаркетите в България. Проучването е с нестопанска цел и резултатите от него ще бъдат използвани единствено с цел обучение. Представяме Ви въпросник, състоящ се от 9 кратки въпроса. Ние мислим, че ще Ви бъде лесно да го попълните, защото въпросите са интересни и свързани с решенията, които взимате всеки ден като клиент.
Крайният срок за попълване е 14.04.2013г.
Предварително Ви благодарим за съдействието!
Линк към въпросника :
http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=RETAIL1
Ние сме студенти в 2ри курс , ИУ - гр.Варна. Каним Ви да вземете участие в нашето проучване свързано със супермаркетите в България. Проучването е с нестопанска цел и резултатите от него ще бъдат използвани единствено с цел обучение. Представяме Ви въпросник, състоящ се от 9 кратки въпроса. Ние мислим, че ще Ви бъде лесно да го попълните, защото въпросите са интересни и свързани с решенията, които взимате всеки ден като клиент.
Крайният срок за попълване е 14.04.2013г.
Предварително Ви благодарим за съдействието!
Линк към въпросника :
http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=RETAIL1