Предварително благодаря

Май там е РОН сервиз /може и да бъркам името/ точно един приятел ми ги препоръча .admin написа:Ей тука до танграта отзад имаше май някакъв сервиз ама нямам точен спомен.
NEO WM-E 800kernelpanic написа:Май никой!
каква ти е пералнята - марка!
Благодаря че ми каза ,точно там мислех да ходя.nasenceto написа:Имаше един сервиз до военното окръжие. Не ходи там. Имах "сблъсък" с тях преди години. По арогантно и просташко обслужване не бях виждал. Ако сега са си сменили персонала може и да стават. Няква смотана кифла в магазина се държеше с мен като с последния човек, като накаря с най голямата си наглост се опита да ми обяснява ква е разликата между бушон и предпазител...
Да не би да имаш впредвид да почистя касетата за перилния препарат.Ако е това тя е почистена,друга пластмасова част в която идва водата не виждам да има при този модел пералня.sawo написа:Още в началото, след маркуча по който идва водата има една пластмасова част, която се разглобява лесно. Вътре като се напълни догоре с камъни и спира пералнята. Може или да се почисти на чешмата (сваля се първо) или направо да се купи нова част от магазина. Ако е от това за 10 минути работа се оправя.
Значи ...пере си нормално ,но като стигне до момента да източи водата, пералнята спира,водата си стой неизточена и премигват тези индикатори /които съм оградил в червено/ :nasenceto написа:Да бе, тва е идея. Кажи кво ти прави пералнята и може да раберем къв е проблема. Все пак и инженери хора има в тоя форум (визирам себе си)
![]()
Става дума точно за филтъра който е описан в инструкциите. Самите маркучи са свързани към него, но се разкачат лесно така че може да се свали и почисти или замени. Отзад на някои перални има схеми с повечето важни елементи, но и да няма огледай хубаво или провери в интернет за този модел пералня. Ако филтъра е наред, може наистина и помпата да е, но там вече не мога да ти кажа къде точно еFelliX написа:Да не би да имаш впредвид да почистя касетата за перилния препарат.Ако е това тя е почистена,друга пластмасова част в която идва водата не виждам да има при този модел пералня.sawo написа:Още в началото, след маркуча по който идва водата има една пластмасова част, която се разглобява лесно. Вътре като се напълни догоре с камъни и спира пералнята. Може или да се почисти на чешмата (сваля се първо) или направо да се купи нова част от магазина. Ако е от това за 10 минути работа се оправя.
Значи ...пере си нормално ,но като стигне до момента да източи водата, пералнята спира,водата си стой неизточена и премигват тези индикатори /които съм оградил в червено/ :nasenceto написа:Да бе, тва е идея. Кажи кво ти прави пералнята и може да раберем къв е проблема. Все пак и инженери хора има в тоя форум (визирам себе си)
![]()
, в инструкцията за пералнята е написано това за този проблем :
Незнам и аз се чудя ,ама това беше проблемаsawo написа:Чудно как ли е попаднало там
Някой "таласъм" го е сложил за да му прави мизерииsawo написа:Чудно как ли е попаднало там