Красимир Минев: "Вашите прогнози преди мача..."
Алекси Сокачев:"....но ми се иска да видя Милан като отбор, който играе по зрелищен футбол. С футболистите, с които разполага Карло Анчелоти, Милан може да играе далеч по-атрактивен футбол. Иска ми се да стигне поне стила и възможностите на Барса..." (да уточним все пак, че Барса отпадна... та няма как ПОНЕ да ги стигне)
По време на мача и в разгара на коментара си Алекси изтърси и още много простотий, но тази беше на ниво:
"И Малдини губи топката.... подхлъзна се и падна... е то това си е от годините...." - това не знам как да го коментирам

А в последствие когато вече коментаторския му гений се отприщи простотийте идваха една след друга... като най-значимата бе следната:
"PSV имаше шанс да стигне до пападение(след един пропуск на футболист на холандците) гол, който щеше да бъде от изключително значение за отбора на PSV. Всички знаем колко голямо значение има гола на чужд терен. При 1:1 това би било достас добре, но ако е вече 4:1 или 3:1 не толкова, но при 1:1 или 2:1... " - тук вече му изгубих мисълта....
Е сигурен съм, че и вие сте забелязали простоийте на Алекси Сокачев