Цирк Империал

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
ivanov
Потребител
Потребител

Цирк Империал

Мнение от ivanov »

От няколко дни в града има построен цирк (срещу механотехникумът).
Моля, някой ако вече го е посетил да сподели мнението си, тъй като не искам да се прецакам отново. Миналото лято, когато пак имаше цирк реших да отида, понеже не бях ходил на такова нещо 7-8 години, може и повече. За съжаление обаче цирка се оказа пълен провал. Цигани продаваха билети и цигани настаняваха. Момчето което правеше номера с лежането на стъкла и "прегазването" от кола също беше от братята роми. Програмата беше супер слаба, клоуна тъп та вдлъбнат, а фокусничката - некадърна. Така, че не ми се иска да давам отново 8лв на вятъра.
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Цирк Империал

Мнение от niggaz_nature »

И аз се интересувам. Днес питах този който къса билетчетата за какво става въпрос и дали мога да видя от някъде нещо като програма. Ама ми каза че нямало програма вика отначало някакви номера , питах го има ли басаейн къде ще са тея акули. Той ми каза няма басейн ама ще видиш акули. Хич не ми се занимаваше вече да го разпитвам. Така че ако някой е ходил да каже за какво става въпрос точно.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Гоооляма реклама, голямо чудо. Кой ще им чисти после постерите :mrgreen:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

emzo написа:Гоооляма реклама, голямо чудо. Кой ще им чисти после постерите :mrgreen:

Една акула на снимката и името на цирка . Трябва да има поне една програма какво що ще има за да знае човек за какво си дава парите 8) .,
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Фейк :oops:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

ivanov написа:От няколко дни в града има построен цирк (срещу механотехникумът).
Моля, някой ако вече го е посетил да сподели мнението си, тъй като не искам да се прецакам отново. Миналото лято, когато пак имаше цирк реших да отида, понеже не бях ходил на такова нещо 7-8 години, може и повече. За съжаление обаче цирка се оказа пълен провал. Цигани продаваха билети и цигани настаняваха. Момчето което правеше номера с лежането на стъкла и "прегазването" от кола също беше от братята роми. Програмата беше супер слаба, клоуна тъп та вдлъбнат, а фокусничката - некадърна. Така, че не ми се иска да давам отново 8лв на вятъра.
Тук става въпрос за друг цирк. Поста е от преди месец :) . Сегашния цирк с акулата не се казва Империал. Някакъв италиански...
П.П. Цените са доста солени - 18/16лв за възрасни и 12/10 лв за деца от 3 до 6 год. Незнам какво толкова предлага?
Ако някой е ходил да сподели...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Може и да греша, но доколкото си спомням Цирк Империал мисля че беше най-големия цирк в Б-я и уж най-добрия. За програмата не знам.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

GLS написа: П.П. Цените са доста солени - 18/16лв за възрасни и 12/10 лв за деца от 3 до 6 год. Незнам какво толкова предлага?
Ако някой е ходил да сподели...
Баща ми водил оня ден племенницата.
Нищо особено не е бил, разочарован е. Е, племенницата се радва, ама е нормално за едно 6 годишно дете. Циркът нямал арена, а сцена, бил от 2 части, през 2-рата показвали (да, само показвали, без никаква дресировка!) животни - крокодил, пеликан, пингвин, змии и наистина акула-бик, била в някакъв аквариум. Каза и още някакви си животи, ама ги забравих...
Цените на билетите са споменатите от тебе.
Сам си прецени дали да ходиш или не!
hakinene
Новак
Новак

Мнение от hakinene »

за 18 кинта ще си купя пиячка и ядене и ще си направя по хубав цирк у нас :lol:
Публикувай отговор