Цирк Империал
- ivanov
- Потребител

Цирк Империал
От няколко дни в града има построен цирк (срещу механотехникумът).
Моля, някой ако вече го е посетил да сподели мнението си, тъй като не искам да се прецакам отново. Миналото лято, когато пак имаше цирк реших да отида, понеже не бях ходил на такова нещо 7-8 години, може и повече. За съжаление обаче цирка се оказа пълен провал. Цигани продаваха билети и цигани настаняваха. Момчето което правеше номера с лежането на стъкла и "прегазването" от кола също беше от братята роми. Програмата беше супер слаба, клоуна тъп та вдлъбнат, а фокусничката - некадърна. Така, че не ми се иска да давам отново 8лв на вятъра.
Моля, някой ако вече го е посетил да сподели мнението си, тъй като не искам да се прецакам отново. Миналото лято, когато пак имаше цирк реших да отида, понеже не бях ходил на такова нещо 7-8 години, може и повече. За съжаление обаче цирка се оказа пълен провал. Цигани продаваха билети и цигани настаняваха. Момчето което правеше номера с лежането на стъкла и "прегазването" от кола също беше от братята роми. Програмата беше супер слаба, клоуна тъп та вдлъбнат, а фокусничката - некадърна. Така, че не ми се иска да давам отново 8лв на вятъра.
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Re: Цирк Империал
И аз се интересувам. Днес питах този който къса билетчетата за какво става въпрос и дали мога да видя от някъде нещо като програма. Ама ми каза че нямало програма вика отначало някакви номера , питах го има ли басаейн къде ще са тея акули. Той ми каза няма басейн ама ще видиш акули. Хич не ми се занимаваше вече да го разпитвам. Така че ако някой е ходил да каже за какво става въпрос точно.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
МОИТЕ ОБЯВИ
- emzo
- Старо куче медалист

Гоооляма реклама, голямо чудо. Кой ще им чисти после постерите 
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

emzo написа:Гоооляма реклама, голямо чудо. Кой ще им чисти после постерите
Една акула на снимката и името на цирка . Трябва да има поне една програма какво що ще има за да знае човек за какво си дава парите
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
МОИТЕ ОБЯВИ
МОИТЕ ОБЯВИ
- emzo
- Старо куче медалист

Фейк 
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
GLS
- Потребител

Тук става въпрос за друг цирк. Поста е от преди месецivanov написа:От няколко дни в града има построен цирк (срещу механотехникумът).
П.П. Цените са доста солени - 18/16лв за възрасни и 12/10 лв за деца от 3 до 6 год. Незнам какво толкова предлага?
Ако някой е ходил да сподели...
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Може и да греша, но доколкото си спомням Цирк Империал мисля че беше най-големия цирк в Б-я и уж най-добрия. За програмата не знам.
"There is no 'patch' for stupidity."
- HyBRiD-X
- Потребител

- Обратна връзка:
Баща ми водил оня ден племенницата.GLS написа: П.П. Цените са доста солени - 18/16лв за възрасни и 12/10 лв за деца от 3 до 6 год. Незнам какво толкова предлага?
Ако някой е ходил да сподели...
Нищо особено не е бил, разочарован е. Е, племенницата се радва, ама е нормално за едно 6 годишно дете. Циркът нямал арена, а сцена, бил от 2 части, през 2-рата показвали (да, само показвали, без никаква дресировка!) животни - крокодил, пеликан, пингвин, змии и наистина акула-бик, била в някакъв аквариум. Каза и още някакви си животи, ама ги забравих...
Цените на билетите са споменатите от тебе.
Сам си прецени дали да ходиш или не!
-
hakinene
- Новак

за 18 кинта ще си купя пиячка и ядене и ще си направя по хубав цирк у нас