конвектор за отопление
- painkilller
- Holy Diver
конвектор за отопление
какво ви е мнението за него?
- didka
- Старо куче медалист
Re: конвектор за отопление
Топлят...и консумират доста,евтините не си струват,а качествените са доста скъпи на цени,близки до тези на евтин климатик,който ще консумира по-малко,ще се ползва и за охлаждане,не заема място в стаята и т.н.
Dog drags - no tracks...
- PACHO26
- Потребител
това е най калпавият уред който съм виждал,родителите ми си взеха,за топлене топли но за това топло гълта ток двойно повече от един климатик,да не говорим че ако застанеш прав към главата ти е адска жега а от кръста надоло направо замръзваш-получава се нещо много неприятно,да не говорим че така както са бели само за 2 месеца пожълтяват а и всичко покрай него пожълтява(тапети,стени) особенно там от където излиза топлият въздух
това е мое мнение
това е мое мнение
- nasenceto
- келеш
Като се роди келеша пред почти 2 години спрях климатика и си купих такова животно. Върши перфектна работа. Много съм доволен. Прави баня в стаята и то без да пускам вентилатора, на средна степен.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Пълна глупост е това за няколко месеца ще ви докара сметка колкото да си купите климатик.
- painkilller
- Holy Diver
каква марка е твоя конвектор? и за колко лева си го купи?nasenceto написа:Като се роди келеша пред почти 2 години спрях климатика и си купих такова животно. Върши перфектна работа. Много съм доволен. Прави баня в стаята и то без да пускам вентилатора, на средна степен.
- nasenceto
- келеш
- painkilller
- Holy Diver
много ти благодаря!то излиза и под 100 лева 
колкото и да харчи поне за 3 години напред ми спестява колкото един климатик от по 1300 лева.

колкото и да харчи поне за 3 години напред ми спестява колкото един климатик от по 1300 лева.

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Климатик има даже японски за 900лв с монтаж, за 600 с монтаж е полу китайски
Климатика ако приемем че гори средно 60лв на месец, това гори 3-4 пъти повече от там нататък сметката ти е ясна
Да не споменаваме, че едното и охлажда, другото само топли и то пак не толкова добре, колкото климатика.

-
- Новак
значи за мене е перфектен
както съм се вързал за електромера на входа на мене ще ми е топло а пък комшийте ще ми плащат тока

както съм се вързал за електромера на входа на мене ще ми е топло а пък комшийте ще ми плащат тока

- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
после ще те вкарат и на топло за без пари, жива далавера си еanton_kolev написа:значи за мене е перфектен![]()

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0