Проблем със сметки към CableTel

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Проблем със сметки към CableTel

Мнение от nasenceto »

Имам следния проблем:
Преди 4-5 месеца се абонирах към Тракия кабел и директно отсвирих CableTel. Обаче не им се обадих, защото преди услугата им беше предплатена и като не си платиш просто ти резват кабелчето, както впрочем ми се случе веднъж преди полвин година (предплащам по няколко месеца напред, ама бях забравил до кога и - КЛЪЦ!)..
Да ама не! Днес гледам в пощата - плик. CableTel ви напомня че имате да плащате 80 и кусур кинта ..бля бляаа и бля. Как мога най - бързо да се отърва от тея малоумници? Да не вземат да правят групови искове както М-тел навремето и да те съдят по бързата процедура, без даже да те уведомят и после да ти цъфне бележка от агенцията за държавни вземания.... Иначе си имам договор с другия оператор... 3 приемника са си забодени у нас и т.н....
ИДЕИ?
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Проблем със сметки към CableTel

Мнение от emzo »

Прочети си последния договор, който си подписал.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
antibiotik
Новак
Новак

Мнение от antibiotik »

плащайте да ви дойде акъла :lol:
Последно промяна от antibiotik на Вто Авг 04, 2009 11:33 am, променено общо 1 път.
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Повечето фирми с подобни услуги, процедират така. Щом не искаш да ползваш, съответно уведомяваш и прекратявате договорните си отношения. Тъй като ти се водиш все още техен абонат и съответно, все едно си ползваш услугата. Другото положение е ако имаш срочен договор, което значи, че е вероятно и да дължиш неустойка, упоменато в общите условия на договора. Но доколкото разбирам си с безсрочен.

Най-лесният вариянт е, отиваш и си изчистваш задълженията. Тъй като ако отидеш на съдия изпълнител и на него трябва да му платиш.
А на колегата, който казва САМО ПЛАШАТ, за сега само пожелателно викат, а после преминават към групови искове.

Поздрави!
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

Явно колегата който казва "САМО ПЛАШАТ" не си е имал работа с частните съдии изпълнители и затова говори така.Минаха тез времена дето някой няма да си потърси парите защото няма законови основания или не му се влачи по съдилищата.Завежда се групов иск спечелва си делото и частния съдия изпълнител те грабва.Плащаш си таксичките и неустойките барабар с разноските по делото.
antibiotik
Новак
Новак

Мнение от antibiotik »

само дето CableTel са най-големите глупаци които съм виждал защото до сега нямат нито един иск заявен :lol:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Че как да знам, като аз не съм виждал договор от времето на ВЕРЕЯ кабел. А кабела на CableTel отдавана не минава през границите на апартамента ми. Как ще ме карат да плащам за услуга която не получавам, или пък неустойка по договор, който не съм виждал, камо ли да съм подписвал? Някак на нахалство и наглост ми намирисва цялата работа. Значи преди да имаха конкуренция, преди няколко мецеса,можеха да идват и да режат кабели на дългогодишни абонати без предупждение за просрочена такса, а сега вече тихо тихо...и хоп - "Ама забравили сте да си платите"... Айде холъм, аман от кожодери! Добре че нищо не се води на мое име. Пък и скоро не знам дали няма да ме уволнят покрай тая криза. Така че ша имат взимат. Могат да ме хванат за кабела... така да се каже... Ако продължават по тоя начин скоро съвсем без абонати ша останат То и без тва кабелната им на нищо не прилича... Да си вдигне ръката тоя, който гледа НОВА ТВ с поне свястно качесто. Нещо никой не виждам.... За същите пари, за които им е насраната кабелна, си гледам цифрова такава и то с перфектен нет. Тоя филм май сме го гледали вече с БТК, ще го изгледаме и с тея вече бивши монополисти.
anton_kolev
Новак
Новак

Мнение от anton_kolev »

доста хора се отказаха от CableTel последно време и доста щв продължават да се отказват :wink:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Да ти кажа под секрет ако не си подписвал договор с кабелтел нищо немогат да ти направят, тъй като старт договор немогат да ти извадят (договорите на вирейката са унищожени), а и немогат да докажат че си гледат ТВ. Можеш да казваш че си се обаждал от примата си на техния технически отдел да ти оправят ТВ-то тъй като нямаш сигнал, а те не са идвали и това им връща топката в тяхното игрище. Така че им посочи среден пръст ако найстена нямаш договор.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

Договорите не са унищожени.Може да бъдете сигурни.А това че нямате договор с кейбълтел не те спасява.Като купиха Верея кабел те на практика купиха абонатите на кабелната.А и все още фирма "Верея Кабел" АД съществува и си е действаща фирма.
vereika
Новак
Новак

Мнение от vereika »

с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава :lol:
anton_kolev
Новак
Новак

Мнение от anton_kolev »

vereika написа:с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава :lol:
няма какво да се чудят при положение че и началници и работници са пълни некадърници няма какво друго да очакват :D
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

anton_kolev написа:
vereika написа:с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава :lol:
няма какво да се чудят при положение че и началници и работници са пълни некадърници няма какво друго да очакват :D
че има некадърни работници има...според мен един работник трябва да има интерес към работата която работи. Имали интерес има и развитие. Верно в повечет случай няма стимул. Но взели сулю и пулю където и на идея си нямат за какво става дума и после искат да подържат някакво ниво. Е няма как да стане. Звъни майка ми и пита защо цифровата кабела на върви EPG-то. "Проблема бил от София".... :spank: След 1 час звъня аз. Явно др. човек насреща...и човека компетентно ми обиясни, че трябва да се смени firmwara-a на бокс-а за да работи нормално...абе един ден ще се оправи всичко...ама това ще е един ден.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Няма кой да ги чака. До тогава ще са останали само бабетата с аналоговвя сигнал вързани към тях. Само да не стане работата "За пари лиии... за много лиии? - За много по-малко"
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

admin написа:Да ти кажа под секрет ако не си подписвал договор с кабелтел нищо немогат да ти направят, тъй като старт договор немогат да ти извадят (договорите на вирейката са унищожени), а и немогат да докажат че си гледат ТВ. Можеш да казваш че си се обаждал от примата си на техния технически отдел да ти оправят ТВ-то тъй като нямаш сигнал, а те не са идвали и това им връща топката в тяхното игрище. Така че им посочи среден пръст ако найстена нямаш договор.
Е да де ама работата е там, че направо съм им резнал кабелчето и техен сигнал хич не е влизал в апартамента ми. Така да се каже прекратил съм им договора едностранно :lol:
Заключено