Защита на правата ли? А правото на защита?

Всичко свързано с град Стара Загора.
carom
Потребител
Потребител

Re: Защита на правата ли? А правото на защита?

Мнение от carom »

Тази случка е достойна за сцена от филм на ужасите - множеството от освирепели "изроди", които те обграждат от всички посоки и безсилието на полицаите, които или пристигат в края на филма, или гледат безучастно отстрани.
Интересно ми е как можеш да наблюдаваш извършването на престъпление и да стоиш безучастно, самият този акт на бездействие според мен си е престъпление. Трябва да се търси отговорност и на униформените, това ще ги подтикне следващия път да действат по някакъв начин.
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Мнение от dogo »

ам те пагоните са си въоръжени с халосни патрони, нищо не им пречи да стрелят дори във въздуха, мангите са страхлива нация, като се уплаши един и всички бягат, като стадо овце са :)... ама и нашите пагони не са по-добре от тях, болшеството млади комплексирани момчета, които се чудят какво да откраднат от кой да вземат рушвет, вървят лошо, гледат лошо и когато дойде време да си свършат работата си проличава кой от какво е замесен... самият акт на безучастие не е просто символ на простащината на българската полиция, но и на липсата на човещина- що за човек трябва да си, за да стоиш и да си чешеш мъдите, докато 100 мангала рушат и бият български момчета :angry: :angry: :spank: :oops: :evil:

Имам един познат в Шопско, преди 2 месеца в къщата му влизат през ноща 2-ма мангала с цел да изнесът квот има, но не предполагат, че собственикът е там..съответно Жоро(собственикът) излиза с голямата бухалка и пука черепа на единият- в момента е с условна, има да дава на мангала 30 000лв и едва ли ще му позволят да си довърши образованието :evil: . Е к'во праим......

Евала !
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз нямаше да пиша по тази тема повече ама до колкото бях разбрал там е имало неуредени сметки свързани с купуването на гласове по изборите. За това е била цялата дъндания и за това са го пречакали там. Поне така разправят из града де.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

dogo написа:ам те пагоните са си въоръжени с халосни патрони, нищо не им пречи да стрелят дори във въздуха, мангите са страхлива нация, като се уплаши един и всички бягат, като стадо овце са :)... ама и нашите пагони не са по-добре от тях, болшеството млади комплексирани момчета, които се чудят какво да откраднат от кой да вземат рушвет, вървят лошо, гледат лошо и когато дойде време да си свършат работата си проличава кой от какво е замесен... самият акт на безучастие не е просто символ на простащината на българската полиция, но и на липсата на човещина- що за човек трябва да си, за да стоиш и да си чешеш мъдите, докато 100 мангала рушат и бият български момчета :angry: :angry: :spank: :oops: :evil:

Имам един познат в Шопско, преди 2 месеца в къщата му влизат през ноща 2-ма мангала с цел да изнесът квот има, но не предполагат, че собственикът е там..съответно Жоро(собственикът) излиза с голямата бухалка и пука черепа на единият- в момента е с условна, има да дава на мангала 30 000лв и едва ли ще му позволят да си довърши образованието :evil: . Е к'во праим......

Евала !
Голяма грешка е направил... Трябвало е и на 2-мата да начупи главите :angry: :spank: и да си ги зарови някъде... Тогава нямаше кой да заведе дело срещу него.
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Мнение от dogo »

мда, ама пуста му съвест, обадил се на полията да дойдат да си го приберат :spank:
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Преди години когато карах курсовете за оръжие имаше точка в закона позволяваща ти да се самозащитаваш, имаше врътка обаче че нападателя трябва да е повече от един човек т.е. неможе да дойде някои да те нападне с голи ръце и ти да извадиш пистолета и да го гръмнеш, ама мисля че после нещо я промениха и взеха всичките парава на хората за законна самозащита.
"There is no 'patch' for stupidity."
anton_kolev
Новак
Новак

Мнение от anton_kolev »

admin написа:Преди години когато карах курсовете за оръжие имаше точка в закона позволяваща ти да се самозащитаваш, имаше врътка обаче че нападателя трябва да е повече от един човек т.е. неможе да дойде някои да те нападне с голи ръце и ти да извадиш пистолета и да го гръмнеш, ама мисля че после нещо я промениха и взеха всичките парава на хората за законна самозащита.
тука закони не се спазват
единствената оправия е режеш му гръкляна и го хвърляш на чакалите в гората :twisted:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

той и с топ да те нападне някой, после върви доказвай че не е бил с голи ръце...
Публикувай отговор