Тъй като нямам идея към коя инстанция трябва да се обърна се надявам чрез този форум информацията да стигне до където трябва. Ако някой знае към кого мога да се обърна- да каже.
Сградата за която става въпрос е жилищния блок на бул. "Христо Ботев" №28 , цялата южна фасада е в тераси и терасите се рушат. Не става въпрос за мазилка, а за парчета бетон от 2 до 10 кг с арматурите и т.н. Под терасите има улица и по нея се движат хора и играят деца , на всякъде могат да се видят паднали парчета.
Искрено се надявам това да стигне до подходящото място и да бъдат взети мерки преди да се е стигнало да някой фатален инцидент ! Предварително благодаря на всеки , който има желание да помогне!
Рушаща се сграда.
-
Thanatos
- Новак

- Обратна връзка:
- dogo
- Потребител

Re: Рушаща се сграда.
Това е блокът, паралелно до нашия, един от първите в квартала(над 30 годишен), вариянтът е да се обърнем към общината, аз лично съм се разминавал на косъм от летяща отломка от друга рушаща се сграда, вече отремонтирана.
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
- valio88
- Новак

Аз живея в този блок. Събирали сме се няколко пъти хората от входа да разрешим този проблем, ама така и до никакво заклучение не сме стигнали, принципно този ремонт на терасите трябва да се поема от живущите, а не от общината. Блока е завършен през 1975 година.
И името на заглавието на темата не е точно "рушаща се сграда" , недостатъкът са само терасите. Причината за да се рушят , е че са изливани допълнително.
И името на заглавието на темата не е точно "рушаща се сграда" , недостатъкът са само терасите. Причината за да се рушят , е че са изливани допълнително.
- John3V
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
"Гражданска защита" според мен... а те ще си решат след, като дойдат, кого да повикат.
-
Thanatos
- Новак

- Обратна връзка:
Това с гражданска защита е добра идея, ще потърся как да се свържа с тях.
Извинявам се, рушаща се сграда май наистина не е съвсем вярно ( въпреки че терасите все пак са си част от сградата), но едва ли някой може да оспори , че сградата представлява реална опасност.
Извинявам се, рушаща се сграда май наистина не е съвсем вярно ( въпреки че терасите все пак са си част от сградата), но едва ли някой може да оспори , че сградата представлява реална опасност.
-
GLS
- Потребител

Тука пробва ли? http://forum.city.starazagora.net/
-
Thanatos
- Новак

- Обратна връзка:
Не съм, защото не го знаех. Благодаря !