Здравейте! От доста време имам желание да ходя на уроци по японски език, но чак сега намерих в Стара Загора- в Алианс и в Международен център по образование и наука. Днес ходих да питам, но се оказа, че трудно може да се сформира група, защото интересът към редките езици е малък и в годината идват по 3-4 човека да питат. Предлагат и индивидуално обучение, но то излиза доста по-скъпо- и на двете места е 15 лв. за един учебен час- 40 мин. В Алианс ако се сформира група излиза 420 лв. не си спомням за колко учебни часа, защото директно ми казаха, че не е възможно да се направи такава. Но в Международен център по образование и наука ми казаха, че ако се сформира група излиза 400 лв. за 100 учебни часа. Обаче не е сигурно дали ще се съберат хора.
Ако някой има желание да ходи на курсове, може да се разберем да се запишем заедно. Казаха ми, че може направо сега да се запиша и да дам 20 лв. като депозит и да чакам за желаещи. По-добре обаче е да се намерят хора предварително и направо заедно да се запишем. Ако имате и познати, които биха искали да се запишат- предложете и пишете.
Казаха ми, че ако се намерят още 3-4 човека ще може да се сформира група.
Уроци по японски език- желаещи
-
rosi
- Новак

- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Уроци по японски език- желаещи
Аз искам да уча японски, ама за 400лв. по-добре сам да си го науча. Има си книжки, има си анимета. Иска се само силно желание. Имам една позната англичанка, която научи японски самичка без учители. Тей че няма невъзможни неща. По-добре си спести 400-то лева ако питаш мен.
-
stani
- Начинаещ

Re: Уроци по японски език- желаещи
в някои случаи трябва и професионалист, който да обяснява