Наркотиците в нашия град

Всичко свързано с град Стара Загора.
ДаниелДимитров
Новак
Новак

Наркотиците в нашия град

Мнение от ДаниелДимитров »

Здравейте, темата за която Ви пиша, а по точно наркотиците е сериозен проблем, болест на нашето общество !
Ежедневно се запитвам "Как след като се отделят милиони годишно за борба с наркоразпространението, всяка година броят на наркозависими се увеличава и границата на лица употребяващи наркотици спада? " Вече и 13 годишните знаят какво е хероин, амфетамин, екстази. Дами и гопода това са нашите деца, които живеят в тази болна реалност.Полицаите залавят консуматори с пакетчета марихуана и саморъчно свити цигарки, която са си купили за "партито".Погледнете тази статия това е смешно и трагично http://www.ekipnews.com/?p=14549 .Живеем в малък град, в който всичко се знае.Двамата главни дилари за Стара Загора и региона, които отговарят за Амфитамин и Екстази и ги внасят в града с килограми се хранят по ресторанти и карат чисто нови коли "AUDI A3 '' модел 2008 сив металик и " OPEL CORSA " около 3 годишна с рег.номер РВ0545.Всяка вечер са по дискотеките на града със своите дилари. Тези хора не работят, но подържат висок стандарт на живот.Известните, като Чочо и Стефака(Стефан) продават и разпространяват въпросните наркотици в нашия град !
Какво трябва да се направи според Вас, защо полицията отново бездейства и запълва статистиката си с обикновенни консуматори ?
gild
Потребител
Потребител

Re: Наркотиците в нашия град

Мнение от gild »

Мм, те куките ги пазят. То това е публична тайна.
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Мнение от dogo »

Така, това е една тема, която мен също болно ме засяга. Болшеството народни психопати българи с мислене неразличаващо се от това, на 6 годишно и/или 70 годишен пенсионер, са на мнение, че всеки младеж, подрастващ или просто келеш посегнал към марихуана, амфетамин и бомбони е наркоман, народен изетник, болест за обществото. Всеки 15 годишен, който е хванат със саморъчно свита цигара е третиран от господата пагони като убиец, много хора биват бити, унижавани от господата пагони именно, за да не посягат повече към тази болест марихуаната, това толкова вредно и толкова незаконно растение. Ми да, да се стрестнат, да не посягат повече към него. Бавни...спрели са да се развиват !! И какво се получава в действителност. Господата униформени биячи, както и господата дознатели отлично знаят кой кой е в Стара Загора. Все пак градът е малък, болшеството от хората са на средна възраст, а много хора ще се изненадат ако научат колко е действителният брой на полицаите и колко много цевилни и слушалки има :) Отлично се знае кой продава, кой от къде купува и прочие, а всичко, което се прави е просто отчитане на дейност, че да се пише по вестниците, да се види в Софията какво прави старазогорската така наречена полиция- едно голямо ЕВАЛА !!! Ако тръгнат масови проверки по хаус клубовете трябва да докарат поне 7-8 Чавдарки, че да могат да приберат всички, в който са намерили по 1-2гр трева или по една доза амфетамин. Съдилищата са пълни с безсмислени дела на 18-19 годишни деца, хванати с марихуана. Хора, които ще бъдат съдени за една ГОЛЯМА простотия, името им ще бъде почернено, а всичко което се постига е парична глоба около 1000лв(доста пари на фона на големите ни заплати) и още по безсмислени условни присъди или пробации. Ми още веднъж браво на господата. А като се замисля в основите на всичко е една промяна в чл. 354а НК. И кво стана, вече ясно се вижда, че отмяната на еднократната доза не беше добро решение. Даже напротив, имаше негативни последици. Приравни производителите, трафикантите и дилърите с употребяващите наркотични вещества...

Всъщност малко хора са наясно, че в Старозагораската полицията в момемнта има големи катаклизми, изгониха си шефа и сега има мащабна проверка от София, това обяснява и защо е пълно в куки по пътя и защо от няколко месеца се набляга на безсмислени проверки и се разчита на сигнали да се хващат крайни консуматори.

Още веднъж поздравления за положените усилия и високата успеваемост.
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
ДаниелДимитров
Новак
Новак

Напълно съм съгласен с Вас и аз дочух, че тези две лица Чочо и Стефака плащат на полицията да видим дали ще се промени сега нещо в предвид, че смениха началството в ОДП.Естествено дълбоко се съмнявам, та и дори съм убеден, че промяна няма да има.На 100% съм съгласен, че законодателството в България е с една дума криминално не е нормално да няма лична доза и да се пребират,задържат под стража и осъждат деца и просто консуматори.Дилъра както са въпросните НЕноси дрога в себе си.НЕможе тинейджари, които попушват марихуана в градинката или на парти да служат за статистика, а диларите да си карат АУДИТО необезпокоявани.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ДаниелДимитров написа:Напълно съм съгласен с Вас и аз дочух, че тези две лица Чочо и Стефака плащат на полицията да видим дали ще се промени сега нещо в предвид, че смениха началството в ОДП.Естествено дълбоко се съмнявам, та и дори съм убеден, че промяна няма да има.На 100% съм съгласен, че законодателството в България е с една дума криминално не е нормално да няма лична доза и да се пребират,задържат под стража и осъждат деца и просто консуматори.Дилъра както са въпросните НЕноси дрога в себе си.НЕможе тинейджари, които попушват марихуана в градинката или на парти да служат за статистика, а диларите да си карат АУДИТО необезпокоявани.
Оfftopic: Пак ще ме помислите за малоумник, който се прави на даскал по литература, ама не мисля да го спестя:
1. Как може едно изречение, съставено от няколко прости, няма в себе си ни една запетайка? Как се минава от едно в друго без точка и без главана буква след нея? Чак на моменти се чудих какво иска да каже тоя човек (така и не схванах).
2. ДилЪр, не дилАр.
3. ТинейджЪри, не тинейджАри.

По темата:
Първо да спомена, че и аз съм пушил и си пия редовно и така нататък... Обаче... Как можеш да наречеш едмно законодателство "криминално"? Баси оксиморона! И аз не бих измислил по добър. Как така говориш едновременно и за "деца" и за "просто консуматори?. Пак ми мирише на оксиморон. Айде да се научите да пишете грамотно, щото така нямате никакъв шанс да убедите отсрещната страна в правотата на тезата си. Напротив - ставате за смях. Нека автора на горния пост не ми се сърди, щото за голямо мое съжаление не е сам в творчетвото си и принадлежи на една цяла плеяда знайни и незнайни автори, които будят не само съжаление, а на моменти и искрен непринуден изблик на кикот. Въпреки всичко съм напълно съгласен с изписаното. Нека бандитите да си получат заслуженото. И "да" на легализацията на леката дрога. И аз съм участвал в гледането на трева и в нейната консумация. Бая литература съм изчел за нея, за да знам че е по безвредна и от алкохола и от стандартните цигари. И не, не се смятам за безотговорен с това си изказване (за консервативно мислещите, които ще побързат да ме заклеймят), още повече осъзнавайки че по този начин избирам не само моето бъдеще, а и това на децата ми (за сега само 1, ама се работи и за повече).
PS: Забранения плод не само е по сладък, а и парите изкарвани от забранен бизнес са пъти по големи. Ако всичко беше легално нямаше да бъде "мутренска" работа, а младежта би се изкушавала по малко.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nasenceto написа:
ДаниелДимитров написа:Напълно съм съгласен с Вас и аз дочух, че тези две лица Чочо и Стефака плащат на полицията да видим дали ще се промени сега нещо в предвид, че смениха началството в ОДП.Естествено дълбоко се съмнявам, та и дори съм убеден, че промяна няма да има.На 100% съм съгласен, че законодателството в България е с една дума криминално не е нормално да няма лична доза и да се пребират,задържат под стража и осъждат деца и просто консуматори.Дилъра както са въпросните НЕноси дрога в себе си.НЕможе тинейджари, които попушват марихуана в градинката или на парти да служат за статистика, а диларите да си карат АУДИТО необезпокоявани.
Оfftopic: Пак ще ме помислите за малоумник, който се прави на даскал по литература, ама не мисля да го спестя:
1. Как може едно изречение, съставено от няколко прости, няма в себе си ни една запетайка? Как се минава от едно в друго без точка и без главана буква след нея? Чак на моменти се чудих какво иска да каже тоя човек (така и не схванах).
2. ДилЪр, не дилАр.
3. ТинейджЪри, не тинейджАри.

По темата:
Първо да спомена, че и аз съм пушил и си пия редовно и така нататък... Обаче... Как можеш да наречеш едмно законодателство "криминално"? Баси оксиморона! И аз не бих измислил по-добър. Как така говориш едновременно и за "деца" и за "просто консуматори?. Пак ми мирише на оксиморон. Айде да се научите да пишете грамотно, щото така нямате никакъв шанс да убедите отсрещната страна в правотата на тезата си. Напротив - ставате за смях. Нека автора на горния пост не ми се сърди, щото за голямо мое съжаление не е сам в творчетвото си и принадлежи на една цяла плеяда знайни и незнайни автори, които будят не само съжаление, а на моменти и искрен непринуден изблик на кикот. Въпреки всичко съм напълно съгласен с изписаното. Нека бандитите да си получат заслуженото. И "да" на легализацията на леката дрога. И аз съм участвал в гледането на трева и в нейната консумация. Бая литература съм изчел за нея, за да знам че е по-безвредна и от алкохола и от стандартните цигари. И не, не се смятам за безотговорен с това си изказване (за консервативно мислещите, които ще побързат да ме заклеймят), още повече осъзнавайки че по този начин избирам не само моето бъдеще, а и това на децата ми (за сега само 1, ама се работи и за повече).
PS: Забранения плод не само е по сладък, а и парите изкарвани от забранен бизнес са пъти по-големи. Ако всичко беше легално нямаше да бъде "мутренска" работа, а младежта би се изкушавала по-малко.

Тия тиренца се слагат. :wink: И твърдо НЕ за легализацията на леката дрога.Пушил съм и знам много добре.Заеби кво пише в нета. :roll:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
stefan55555
Новак
Новак

Мнение от stefan55555 »

ne6to protiv da imate?
---
Пиши на кирилица!
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

stefan55555 написа:ne6to protiv da imate?
Кирилицата я забравихме. :roll: Пък и не разбрах като цяло,за какво се отнася така иначе смисления ти пост !
We get a little crazy,
We are a little,
ДаниелДимитров
Новак
Новак

stefan55555 написа:ne6to protiv da imate?
---
Пиши на кирилица!
Вие нямате ли нищо против наркопласьорите и бандитите ???
Или може би Вие сте въпросния Стефан, за който става въпрос ?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Princo написа:Тия тиренца се слагат. :wink: И твърдо НЕ за легализацията на леката дрога.Пушил съм и знам много добре.Заеби кво пише в нета. :roll
Не се бъркай. Не съм чел в нета. 3-4 книги съм изчел и то ти говоря за времето когато нета беше скъпо удоволствие - 96-97-ма година. Ама тогава си беше друго време. В интерес на истината не съм пушил от 6-7 години и не ми е и мерак, ама който иска що да го спираме?
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nasenceto написа:
Princo написа:Тия тиренца се слагат. :wink: И твърдо НЕ за легализацията на леката дрога.Пушил съм и знам много добре.Заеби кво пише в нета. :roll
Не се бъркай. Не съм чел в нета. 3-4 книги съм изчел и то ти говоря за времето когато нета беше скъпо удоволствие - 96-97-ма година. Ама тогава си беше друго време. В интерес на истината не съм пушил от 6-7 години и не ми е и мерак, ама който иска що да го спираме?
Тогава може и да не е било безвредно,но сега всичко е боклуци.Особенно тревата ! Познавам хора дето си я пафкат редовно.Неориентирани са,загряват бавно,мудни са. :roll:
We get a little crazy,
We are a little,
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Princo написа:
nasenceto написа:
Тогава може и да не е било безвредно,но сега всичко е боклуци.Особенно тревата ! Познавам хора дето си я пафкат редовно.Неориентирани са,загряват бавно,мудни са. :roll:
Това може да е само твоя гледна точка. Аз не съм на това мнение 8)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Още не сме дорасли за да се легализира каквото и да е. Като гледам как се възпитават децата не легализиране ами криминализиране ни трябва на много неща и да се следи много по-строго да се спазват законите.
ДаниелДимитров
Новак
Новак

http://vbox7.com/play:dfa53d51
Заслужава си да изгледате цялото клипче.
ДаниелДимитров
Новак
Новак

В темата, която съм пуснал по-скоро става въпрос за синтетичната дрога и безаконието, от което се възползват местните бандити
амфетаминът е най-достъпният наркотик в наши дни и съвсем не е безвреден нанася сериозни поражения на мозъка и половата система, бъбреците и др.
Това е модата на днешната младеж и определено голяма част от амфетаминовите наркомани, след време посягат към хероина.
Това е престъпление срещу човечеството, което както виждам остава безнаказано !
Публикувай отговор