Ст. Загора = "най-баровския град в България"

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"

Мнение от admin »

Гледам че някой е извадил темата от архива, онзи ден бяхме на латино парти в Il mondo, първото уиски джак си беше истинско, малко по-малко от 100 мл, вероятно около 75 мл. Второто .. не знам какво беше, но беше 100 мл и не беше джак даниелс. След това го коментирам това с приятели и познати и те всичките казват, луд ли си, днешно време всеки бръска ментета по заведения, първото е бонус от заведението и е истинско, след това само бира в бутилка и минерална вода се поръчва.
"There is no 'patch' for stupidity."
aleksbelov
Новак
Новак

Re: Re:

Мнение от aleksbelov »

Baev написа:
nasenceto написа:
belov написа:това че стара загора глупав град е всеизвестно.
Mалоумник. Как може един град да е глупав?!? Глупав може да бъде някой старозагорец. Ти като гледам си нагледен пример.
:mrgreen: Правилно!

ето тези реакции потвърждават думите ми за стара загора. глупавия град го правят глупавите хора :roll:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Re:

Мнение от nasenceto »

Айде тогава, чантата с праза и вмирисаните цървулки и обрано на село при мама и тате. Аман от мразещи. Чак аз се усещам че се превръщам в такъв (то се вижда в последните ми два поста). Ама всичката тая душевна "красота" ни е бонус от всичката тая свинска сган, която ни заля от селата, и вместо да се култивира, си привнесе и свинските навици и свинското дебелодушие. Ако някой помни кво беше в тоя град преди 15-20 години ще ме разбере.
Честит празник между другото на тези, които все още са горди да се нарекат заралии.
PcTuninG
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"

Мнение от PcTuninG »

Някой случайно да е ходил на зарята тази вечер да предостави малко снимки че беше уникално :cheers:
Изображение
Публикувай отговор