Ст. Загора = "най-баровския град в България"
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"
Гледам че някой е извадил темата от архива, онзи ден бяхме на латино парти в Il mondo, първото уиски джак си беше истинско, малко по-малко от 100 мл, вероятно около 75 мл. Второто .. не знам какво беше, но беше 100 мл и не беше джак даниелс. След това го коментирам това с приятели и познати и те всичките казват, луд ли си, днешно време всеки бръска ментета по заведения, първото е бонус от заведението и е истинско, след това само бира в бутилка и минерална вода се поръчва.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
aleksbelov
- Новак

Re: Re:
Baev написа:nasenceto написа:Mалоумник. Как може един град да е глупав?!? Глупав може да бъде някой старозагорец. Ти като гледам си нагледен пример.belov написа:това че стара загора глупав град е всеизвестно.Правилно!
ето тези реакции потвърждават думите ми за стара загора. глупавия град го правят глупавите хора
- nasenceto
- келеш

Re: Re:
Айде тогава, чантата с праза и вмирисаните цървулки и обрано на село при мама и тате. Аман от мразещи. Чак аз се усещам че се превръщам в такъв (то се вижда в последните ми два поста). Ама всичката тая душевна "красота" ни е бонус от всичката тая свинска сган, която ни заля от селата, и вместо да се култивира, си привнесе и свинските навици и свинското дебелодушие. Ако някой помни кво беше в тоя град преди 15-20 години ще ме разбере.
Честит празник между другото на тези, които все още са горди да се нарекат заралии.
Честит празник между другото на тези, които все още са горди да се нарекат заралии.
-
PcTuninG
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"
Някой случайно да е ходил на зарята тази вечер да предостави малко снимки че беше уникално