Летящ Обект - 22.00 часа на 06.10.2009г.
-
Honin
- Новак

Летящ Обект - 22.00 часа на 06.10.2009г.
Някой видял ли е нещо странно в небето на града снощи, 06.10.2009г.,вторник , около 22.00 - 22.10 часа - ярка оранжева светлина на някакъв летящ обект.
Живея на ул. Методи Кусев и наблюдавах обекта в източното небе като в началото беше сръвнително ниско, но после се покачи на доста високо. И от изток потегли в посока запад, където светлината изчезна.
Обекта не издаваше звук.
Това чудо трябва да е видяно от доста хора. Ако някой има логичен отговор моля да пише.
Живея на ул. Методи Кусев и наблюдавах обекта в източното небе като в началото беше сръвнително ниско, но после се покачи на доста високо. И от изток потегли в посока запад, където светлината изчезна.
Обекта не издаваше звук.
Това чудо трябва да е видяно от доста хора. Ако някой има логичен отговор моля да пише.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
- nasenceto
- келеш

Re: Летящ Обект - 22.00 часа на 06.10.2009г.
Така, като гледам траекторията... бе много ми мяза на луната....
- zahar4e24
- Потребител

Аз и преди съм виждал разни светещи обекти над облаците, точно над аязмото.
-
speed_stz
- Потребител

Истината е някаде там

-
Honin
- Новак

Благодаря сърдечно за малоумните коментари
Обектът беше доста ярък, силна оранжева светлина, и можеше да бъде наблюдаван от различни точки . Та и затова си мислех за възможността някой да го е видял.
Обектът беше доста ярък, силна оранжева светлина, и можеше да бъде наблюдаван от различни точки . Та и затова си мислех за възможността някой да го е видял.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
- nasenceto
- келеш

Пиите с мярка и не лягайте на тротоарите близо до уличните лампи.Honin написа:Благодаря сърдечно за малоумните коментари![]()
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Какво се подигравате на човека не мога да разбера, аз лично съм виждал вечер когато се загледам към звездите, малко ярко петно което се движи доста бързо и променя траекторията си. Случвало ми се е 2-3 пъти да го наблюдавам. Аз лично невярвам това да е посещение от трети вид и т.н. поради дост обстоятелства около пътуването, но няма невъзможни неща и нищо не бива да ни учудва.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
Honin
- Новак

Отново молоумни неща само чета, като изключим последния пост.
Явлението беше доста интересно и до момента не мога да си го обясня по логичен начин - в смисъл природно явление или някакъв летящ апарат.
Но както и да е, явно поствам в грешния форум.
Явлението беше доста интересно и до момента не мога да си го обясня по логичен начин - в смисъл природно явление или някакъв летящ апарат.
Но както и да е, явно поствам в грешния форум.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
С баща ми също сме виждали подобно нещо, но беше преди 10тина години в Железник към 20-21 часа. Не пишеш в грешния форум, просто явно никой друг от съфорумците не го е видял 
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Или никой не се вглежда към звездите ....
"There is no 'patch' for stupidity."
- Princo
- Старо куче медалист

Е то може да е много неща.Някви ракети,може малък самолет да е ... Много са. Баси малоумния коментар по темата написах !

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- EXO
- Потребител

- Обратна връзка:
Да е било международната станция ? Тя по принцип е най-яркия обект на небето сле д Слънцето и Луната. Движи се мого бързо и за по-малко от минута понякога прекосява голяма част от небето и после изчезва, понеже влиза в сянката на земята. Също движението и изглежда не праволинеино а някак като леко лъкатушене. За друг обект не се сещам, поне от космическото пространство. Вече за наземни - самолети и други апарати не знам - може и нещо такова да е, но тяхното движение не ми е известно.
Иначе
Ето ви и една моя снимка на един космически обект - в случая е M27 - обект 27 от каталога на Месиер, планетарна мъглявина известна и с името "Гира". Резултат е от избухване на звезда като свръхнова преди около 3500 години. Намира се на около 1360 светлинни години от нас в нашата галактика. Видимата и звездна величина е 7.5, което я прави невидина за просто око и бинокъл. Но с малък телескоп е видима. В центъра и е звездата, чието избухване я е породило. Тя е много слаба - едва 13.5 величина и невидима в повечето аматьорски телескопи.

Иначе
не е вярно. аз съм постоянно вторачен в тях. 2 телескопа имам и редовно наблюдавам космоса и заснемам обекти като се почне от луната и обекти в слънчевата система, през мъглявини и обекти в нашата галактика и се стигне до други галактики, галактични групи, купове и т.н. Даже след няколко дни започва изложба в София в НДК на снимки от космоса и участвам с 5 мои снимки. Та не е да не гледаме небето и космоса, просто виждането на подобни странни обекти е рядкост или на любители астрономи са ни ясни и не им се зачудваме.Admin: Или никой не се вглежда към звездите ....
Ето ви и една моя снимка на един космически обект - в случая е M27 - обект 27 от каталога на Месиер, планетарна мъглявина известна и с името "Гира". Резултат е от избухване на звезда като свръхнова преди около 3500 години. Намира се на около 1360 светлинни години от нас в нашата галактика. Видимата и звездна величина е 7.5, което я прави невидина за просто око и бинокъл. Но с малък телескоп е видима. В центъра и е звездата, чието избухване я е породило. Тя е много слаба - едва 13.5 величина и невидима в повечето аматьорски телескопи.

- nasenceto
- келеш

Преди 3600 или 3600+1360?