И сигурно всеки месец преинсталираш win.Princo написа:Аз съм без анти вирусна.Най-добрия вариант
И къде са тия реклами на Avast??!?!? За севте чувам за такова нещо...повече от 2години карам с нея и не ми е изкачала?
И сигурно всеки месец преинсталираш win.Princo написа:Аз съм без анти вирусна.Най-добрия вариант
От години съм без антивирусна и нямам проблеми. Просто трябва да знаеш какво и къде да бараш...klox написа:И сигурно всеки месец преинсталираш win.Princo написа:Аз съм без анти вирусна.Най-добрия вариант
Подкрепямcavenagi написа:Карам с Аваст ,лека е,интуитивна е и досега се справя добре.
Нали знаеш че между платена нод и такава от замунда има огроомна разлика.Направи си една проверка с касперски да видиш колко вирусчета си фанал...Nirvana написа:NOD32 е най-стабилната и лека програма...даже я има и преведена на български език, който се затруднява. Останалите програми като намерят вирус нищо не правят, докато нод-а пръска и размазва казано образно!Кой както си знае, аз съм с нея и вирус не съм видял от много време насам!