Боядисване на дрехи
-
jailerist
- Новак

Боядисване на дрехи
Знае ли някой къде боядисват дрехи в града.Търсил съм разпитвал съм-безуспешно.Вие сте последната ми надежда.Благодаря ви предварително
- The enD
- Старо куче медалист

Re: Боядисване на дрехи
Какво точно трябва да представлява това боядисване. Знам за едно момче което пръска с аерограф по дрехи. Издържат на пране и т.н.

-
jailerist
- Новак

Става въпрос за съвсем обикновено боядисване.Примерно от бели дрехите да станат черни.
-
RauL's FaN
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
И после в пералнята... 
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
-
Пламена
- Новак

Здравей.Знам едно място където боядисват дрехи.Не изкуствени материи.Работи през делничните дни от 12:00-18:00.Намира се на Герорги Раковски на пресечка с Гурко.Като тръгнеш надясно от спирката на Алана в движение посока изток 2-та пресечка.То е едно малко магазинче за конци и се слиза по едни стълби.Надявам се,че съм помогнала.
-
jailerist
- Новак

Много ти благодаря Пламена.
-
simeon.maksimov
- Новак

как така боядисвате... защо просто не си вземете нови ? Искам да взема на жена ми нещо оригинално, а вие ми казвате, че след време ще трябва да го боядисва ли ....
- vih1254
- Начинаещ

Това мъжете... нищо не разбирате ами като толкова много искаш да купуваш нови неща я хвани и ми купи това пък няма да ми се налага да го боядисвам.
Аман от разбирачи. Дрехите от кожа доста, често се налага да се носят на боядисване.
-
petia11
Човекът не иска да си купува нови дрехи, а да си боядиса тези, които има. Щом пита явно има някаква идея.