Product Recovery за XP
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Product Recovery за XP
С лаптопа ми (Toshiba) дадоха един диск, който се води Product Recovery, обаче има специална бележка на него, че като се пусне ще ми затрие "all the data on the hard disks". Чудя се в момента, тва дали значин, че ще форматира целият диск или само партишъна на който е Windowsa. Ако някой е ползвал такъв диск и знае, какво му е точно действието, може ли да сподели, че да знам дали ще ми свърши работа, защото не искам да си губя нещата в партишън E.
- didka
- Старо куче медалист
Re: Product Recovery за XP
Един съвет от мен,ако не ти трябва лицензиран уиндоус,този диск вземи го хвърли и си изтегли читава ОС от някой тракер.Ако ще го ползваш,предполагам,че харда ти не е разделен на дялове(дано не е така)следователно ще ти форматира целия хард,ако е разделен примерно на два дяла ще форматира само този,на който е уина(С:).
Dog drags - no tracks...
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Разделен е на 2 дяла и въпроса ми беше, точно дали ще форматира само C, или и двата
Иначе искам да ползвам тоя диск, щото към лаптопа има някви хиляди Софтуери и глупости, дето мисля ще си ги има на тоя диск, а като си сваля някой Windows, тогава нямам идея как ще си ги набавя 

- didka
- Старо куче медалист
Няма да има кой-знае какво на диска,най-много някоя антивирусна,адобе рийдър и флашплеар и темподобни,които се намират в изобилие,ако се кахъриш много пиши на Л.С.ще му инсталираме О.С.по твой избор,а за другите неща не се притеснявай!И моя лаптоп върви с рековъри диск и WVHome никога не съм го ползвал и не смятам да го правя.
Dog drags - no tracks...
- nasenceto
- келеш
Старата ми toshiba беше с точно такъв диск, ама харда не беше цепен (само един дял). Диска всъщност е снимка на този дял. Хич не се занимавай с него. Дърпаш някоя ОС и си теглиш драйверите за конкретния модел от сайта на toshiba. Друго не ти трябва.
- AquiLA^
- Старо куче медалист
Аз моя диск съм го ползвал два пъти. Значи ако си с оригиналния уиндоус пишеше че има вероятност да не ти затрие втория хард. Аз и двата пъти бях с друг уиндоус и ми се затри целия хард. След като сложиш уиндоуса от този дист системата става в състояние все едно току що си го купил.
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ми не четете, а после тошиба ви виновна.
При възстановяването си пита.
Правите си партишън, с размер поне 30Г (45 за по-сигурно) с какъвто и да е друг софт, ако нямате вече такъв парт.
Пускате Toshiba Recovery Disc, отговаряте негативно на въпроса, дали да си прави WinRe дял и посочвате дял, който искате. Останалото е за 30-40 мин, в зависимост от комплектността на уин-а.
При възстановяването си пита.
Правите си партишън, с размер поне 30Г (45 за по-сигурно) с какъвто и да е друг софт, ако нямате вече такъв парт.
Пускате Toshiba Recovery Disc, отговаряте негативно на въпроса, дали да си прави WinRe дял и посочвате дял, който искате. Останалото е за 30-40 мин, в зависимост от комплектността на уин-а.