гледат се гледат тези редове,всеки може да се подпише като свидетел най често се подписва колегата на полицая,но мога да кажа че 80% от обжалваните актове отпадат само да имаш време и нервиadmin написа:Абе да ама никой не вярвя че някой ги взема под предвид тези редове. Всеки си мисли за принципа: Гарван - гарван око не вади. Пък и те хващат някой и казват: Я се подпиши тука че този се прави на интересен и хората от страх се подписват без да ги интересува какво подписват, аз съм бил свидетел на подобни случки.
корумпиран униформен
- PACHO26
- Потребител

Re: корумпиран униформен
- besniaa
- Старо куче медалист

така, но много зависи и акт-а за какво е... когато примерно е за без колан или неспиране на Stop, трудно ще отпадне... определено зависи и от ситуациятаPACHO26 написа:гледат се гледат тези редове,всеки може да се подпише като свидетел най често се подписва колегата на полицая,но мога да кажа че 80% от обжалваните актове отпадат само да имаш време и нервиadmin написа:Абе да ама никой не вярвя че някой ги взема под предвид тези редове. Всеки си мисли за принципа: Гарван - гарван око не вади. Пък и те хващат някой и казват: Я се подпиши тука че този се прави на интересен и хората от страх се подписват без да ги интересува какво подписват, аз съм бил свидетел на подобни случки.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
andrei79
- Новак

ха ха ха
това полицайче го познавам и с ръка на сърцето мога да кажа че е един от най-простите хора които съм виждал
това полицайче го познавам и с ръка на сърцето мога да кажа че е един от най-простите хора които съм виждал