Въпрос за лекар УНГ...
- deltas
- Потребител

Въпрос за лекар УНГ...
Искам да ми препоръчате някой добър лекар,специалист по УНГ!Ще е добре,ако лично ви е лекувал,а не само да сте чували за него!
-
samoaz
- Начинаещ

Re: Въпрос за лекар УНГ...
търси д-р Руев мисля че така се казваше или Валентин Стоянов. Стефанов също ме е лекувал преди години
- deltas
- Потребител

Мога да отида само при един,може би ще се касае за лека операция!Кой от тримата все пак?samoaz написа:търси д-р Руев мисля че така се казваше или Валентин Стоянов. Стефанов също ме е лекувал преди години
-
samoaz
- Начинаещ

на мен Стефанов ми извади сливиците. Имах усложнения с тях и ги изряза много добре. От тогава нямам никакви проблеми.
- deltas
- Потребител

Някакви координати има ли,работи ли с РЗОК?samoaz написа:на мен Стефанов ми извади сливиците. Имах усложнения с тях и ги изряза много добре. От тогава нямам никакви проблеми.
-
samoaz
- Начинаещ

Стефанов последно беше в детската поликлиника на Руски срещу боримечката
в бизнес поща може да има координати
- deltas
- Потребител

Къде те оперира - в окръжната или университетската болница?И как му е първото име на Стефанов?samoaz написа:Стефанов последно беше в детската поликлиника на Руски срещу боримечката
-
saksko
- Новак

единственният в който до сега съм нямал съмнения е доктор Маринов.Намира се в транспортна болница.Само да спомена че съм с хроничен фарингит и през седмица ходя на УНГ,докъто намеря Маринов големи мъки видях с другите доктори .. единият не знае български .. другият само за операции бълва и като го попитах защо се налага операция не успя да ми даде смислен отговор .. с една дума нагледъл съм се