Обиасниавам!
Ако Някой ти обясни нещо как го прави -ще станеш ли майстор ,като него или трябва да натрупаш опит ...и да ти идва отвътре.
Шофер съм олл категории от 1985 февруари.Защо го казвам,защото за да регулираш фарове е необходимо да имаш и опит в шофирането .И точно да знаеш къде на пътя да сложиш петното на фара.А това да ти направя реглаж и да заслепява насрещния го забрави .На мен специално никога не ми е присветнал никой отсреща ,когато съм на къси.Бе няма кой да се занимава с фаровете ти повече от мен .В сервиза ще ти ги направят и ,ако им кажеш -Аве не бият както трябва -ще ти отговорят -Ми по уреда всичко си е точно ,или ти или колата ти не сте в ред.
Ако някой иска да дойде да му ги направя без пари само с рекламна цел.Само нека се разберем предварително .Ако фаровете нещо са претърпели катастрофа и са преебани и не могат се регулира -просто няя се занимавам.И такива съм оправял, но се иска много време и нерви .Понякога се подлагат допълнителни пластини и прочие.
СБА регулиране на фарове
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: СБА регулиране на фарове
Popopopopo
- didka
- Старо куче медалист

Дидо,мойте са за баране на астрата,откакто ѝ напомпах задните амортисери свети на 10 метра на къси,хем съм ги дигнал на мах от хапартурата. 
Dog drags - no tracks...
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Където правят технически годишни прегледи също мисля е безплатно. Преди месец два минавах преглед и човека пред мен искаше да му се погледнат фаровете. Е че почаках си към 20тина минуните. И не устанах с впечатление да си плати човека допълнително за това нещо.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Изчакай още малко докат се блъснеш някъде и тогава ела,ще ги оправим.didka написа:Дидо,мойте са за баране на астрата,откакто ѝ напомпах задните амортисери свети на 10 метра на къси,хем съм ги дигнал на мах от хапартурата.
Popopopopo
- nasenceto
- келеш

Oсвен от врътките за регулиране (автоматични в купето или ръчни на самите фарове), може да се регулира и от винтовете на самите плочи крепящи фаровете. Застани срещу самия фар и би трябвало да можеш да видиш главите на винтовете, стига да не са скрити заф решетката или някой капак.didka написа:Дидо,мойте са за баране на астрата,откакто ѝ напомпах задните амортисери свети на 10 метра на къси,хем съм ги дигнал на мах от хапартурата.