Някой да знае от къде ?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Някой да знае от къде ?

Мнение от Princo »

... Може да се купи малка чистокръвна болонка.Но да не е от тези шарените. :roll:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Някой да знае от къде ?

Мнение от admin »

Чистокръвна ... техически породата е призната през 1989г. и е трудно да се каже на дадена болонка че е чистрокръвна. В България не се развъжда до колкото знам и по киноложките изложби не се появяват такива кучета и от БРФК май не я признават много много като порода въобще. Чувал съм съдийте да казват че тази порода е пудел или коферман, вместо болонка т.е. не е чистокръвна. Всичко което купиш като "чистокръвна" болонка е 99,99999999% процента че ще е измама, ще си вземеш някакъв си пудел даже със съмнително родословно дърво. Ако искаш чистокръвна порода куче, търси я само в развъдник, всичко друго е 90% лъжа и измама тъй като този бизнес е доста доходоносен, някой трикове който прилагат е на пример на кучкаря кучката му ражда на всеки 3 месеца 8O , обикновенно сам си ги изражда, тя родила 3 кучета ама и кварталната мастия още три дето тук таме някой си мязат като породата му, веднага се казва че е родила 6 кучета и им се издава и на другите родословно дърво.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Някой да знае от къде ?

Мнение от Princo »

Аз много от кучета не разбирам,един познат търси и ме помоли да поразпитам.Мерси за отговора ! :cheers:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Публикувай отговор