Новите глоби за шофьорите ?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Новите глоби за шофьорите ?

Мнение от admin »

Какво мислите за новите глоби на шофьорите :?: И дали 0.05 промила допустима пробата трябва да падне или да си остане ? Аз лично мисля че една ферментирала боза да изпиеш дрегера ще покаже над 0.05 промила.
"There is no 'patch' for stupidity."
ronin
Начинаещ
Начинаещ

Re: Новите глоби за шофьорите ?

Мнение от ronin »

Чакай бе, разрешеното досега не е ли 0.5? Щото 0.05 си е баси и промила, ми то като дъхнеш и ще хваща.
И да, аз съм за по-строги мерки, но и да се спазват, разбира се, а не само на книга да е така.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не трябва да се вдига финансовото изражение на глобата. Татковите момченца със скъпите коли хич няма и да им мигне окото. Най - много да вземат да се хвалят един на друг кой по - голям фиш има. Тябва да има за наказание обществено полезен труд. За гъзетата - да чистят, ама пред гъбата, че цял град да ги гледа и да им се радва. Иначе няма оправия.
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

ronin написа:Чакай бе, разрешеното досега не е ли 0.5? Щото 0.05 си е баси и промила, ми то като дъхнеш и ще хваща.
И да, аз съм за по-строги мерки, но и да се спазват, разбира се, а не само на книга да е така.
Прав си :)
Counter-Strike 1.5
Публикувай отговор