Новите глоби за шофьорите ?
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Новите глоби за шофьорите ?
Какво мислите за новите глоби на шофьорите
И дали 0.05 промила допустима пробата трябва да падне или да си остане ? Аз лично мисля че една ферментирала боза да изпиеш дрегера ще покаже над 0.05 промила.

"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Начинаещ
Re: Новите глоби за шофьорите ?
Чакай бе, разрешеното досега не е ли 0.5? Щото 0.05 си е баси и промила, ми то като дъхнеш и ще хваща.
И да, аз съм за по-строги мерки, но и да се спазват, разбира се, а не само на книга да е така.
И да, аз съм за по-строги мерки, но и да се спазват, разбира се, а не само на книга да е така.
- nasenceto
- келеш
Не трябва да се вдига финансовото изражение на глобата. Татковите момченца със скъпите коли хич няма и да им мигне окото. Най - много да вземат да се хвалят един на друг кой по - голям фиш има. Тябва да има за наказание обществено полезен труд. За гъзетата - да чистят, ама пред гъбата, че цял град да ги гледа и да им се радва. Иначе няма оправия.
- chocho_stz
- Потребител
- Обратна връзка:
Прав сиronin написа:Чакай бе, разрешеното досега не е ли 0.5? Щото 0.05 си е баси и промила, ми то като дъхнеш и ще хваща.

Counter-Strike 1.5