Абе шефа купи преди месец 4 телефона Нокия Е52. И на всичките (от днес вече и моя, а се смях на колегите) говорителя, ама този за ухото, а не тонколоната, даде фира. Чува се едно такова като от кофа. Ровнах из гугъл, ама не намерих смислено инфо. Имам съмнение, че проблема е софтуерен, ама не знам... За справка мотаме се из метален прах като слизаме в цеха и си мисля, дали не може от него да е нещо?
Някой с идеи? (За сервиз не си мисля, щото ако чакам на шефа да ги занесе, ще посрещна още 2-3 коледи, въпреки, че единия е неговия)
Проблем с говорителя на Нокиа Е52
- nasenceto
- келеш
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Проблем с говорителя на Нокиа Е52
Иди при някой твой познат със сервиз да ти ги отвори и почисти евентуално, ако е в гаранция занеси го от където е купен.
"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш
Виж последното ми изречение.
4 телефона са. И 4-те чисто нови, купени от М-тел, ама на шефа не му се занимава, въпреки че единия е неговия.
4 телефона са. И 4-те чисто нови, купени от М-тел, ама на шефа не му се занимава, въпреки че единия е неговия.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами във фирма в която работя е доста голяма и обикновенно ако стане нещо с дадена техника само питаме шефа къде са гаранционните карти и за въпростното нещо, от къде го е купил и сами си носим или пращаме техниката на ремонт. Така че съветвам те да действаш така.
"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш
Mда, за вариянт е. Може и така да направя...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
От бкп-то тръгваш към централна пиаца от дясната страна на улицата. Като стигнеш прозорчетата където продават закуски там има един GSM сервиз слиза се надоло по стълбички в мазе на един мой приятел му оправиха за 15лв доста сериозно потрошена nokia.