http://www.dnes.bg/politika/2009/12/20/ ... isov.82875
Има ли вече някой съмнение, че живеем в смешната жалка държавица? След като се драхме да има ли или да няма референдум, на мега, гига премиера му се обадиха и му забраниха да се пипат чуждоезичните новини!
Смешната държавица-бг.
-
- Начинаещ
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Смешната държавица-бг.
Ей тва е, явно все пак премиера не може да показва мускули или може ама толкова колкото му позволят шефовете му ...
То това ми се струва е както преди, нали едно бабенце от евро съюза ни каза давайте да затваряме атомната ви ел. централа, нащи се пънаха и плюмчиха пред тв-то как имало директива на европейския съюз, трябвало да я затровим и най на края какво се оказа
Че всичко е лъжа и измама, в евро съюза никои нище не бил чул за това, а нащи с бабето на чело са действали на своя глава. След това пък за да си оправдаят некомпетентноста взеха да се самозащитават как това не било вярно и т.н. всичко е фарс, лъжа и измама в очите на хората за да могат да се занимават с тези дреболий и никой да не им държи сметка че до момента управлението им не струва абсолютно нищо.

"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш
Ами мега/гига премиера и целия екип са явно скодоумници, щом не предвидиха това развитие на нещата, с то си беше ясно предварително. Ама по скоро е нарочно направено. Популистки стъпки - Правим се на родолюбци, радваме простолюдието и после се оправдаваме с европа, че не можем, щото не дава. От прозрачно по - прозрачно.
- deltas
- Потребител
ББ е политическа курва,поредният проект на олигархията,с цел запазване статуквото!Нищо добро не ни очаква от това протеже на Доган!
-
- Потребител
Тя цялата работа ми се струва доста нагласена. То е ясно че за момента ББ втори мандат няма да получи от народа обаче Първанов се чува че ще си прави партия, което може да го вкара в парламента доста добре, а той си е политик, хитър при това.
- deltas
- Потребител
Само олигофрени и кретени биха гласували за Гоце!gild написа:Тя цялата работа ми се струва доста нагласена. То е ясно че за момента ББ втори мандат няма да получи от народа обаче Първанов се чува че ще си прави партия, което може да го вкара в парламента доста добре, а той си е политик, хитър при това.

-
- Потребител
- Обратна връзка:
че то само олигофрени и кретени са политици
не че ще гласувам за него ама за кой да гласува народа,
е като гасуваха за Герб какво стана всички крадци са в герб оня сина на Дечко Колев ,писаха ,плуха го ,че крал и ко стана нестига че не го махнаха ами и депотат го направиха всички са един дол дренки, просто народа трябва да избере най малкото "зло" ама все не успява

е като гасуваха за Герб какво стана всички крадци са в герб оня сина на Дечко Колев ,писаха ,плуха го ,че крал и ко стана нестига че не го махнаха ами и депотат го направиха всички са един дол дренки, просто народа трябва да избере най малкото "зло" ама все не успява
- deltas
- Потребител
Казвах за гласуващите,не за политиците,че само олигофрени ще подкрепят Гоце!Случаят със сина на Дечо Колев е особено показателен какво представлява ГЕРБ,казвал съм го далеч преди изборите!Според мен,Дечо Колев просто купи депутатското място на сина си,за да има стабилен политически гръб,а не щото много вярва в идеите на ГЕРБ!paco написа:че то само олигофрени и кретени са политицине че ще гласувам за него ама за кой да гласува народа,
Аз не виждам кое зло е голямо или малко,за мене то си зло,и рано или късно се проявява по някакъв начин!
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
нали се сещаш, че като си вемеш малко куче (зло) и почнеш да го храниш става по-голямо(зло) от това, което преди си мислел за голямо.