Яке за планина
-
feature_spike
- Новак

Яке за планина
Здравейте ,искам да попитам къде в Стара Загора мога да намеря да се продават такива якета,или къде има магазин за планинска екипировка ,или място с широк избор за такава. Търся си такова яке поне да е с горатекс-участие в него,на примерна цена до 150 -170 лева. Скоро обикялях центъра (не съм от Стара Загора) и даже и в Metro ходих но все някакви екеземпляри (на добри пари) от типа на марката Diamond които нещо не ми вдъхва доверие отностно тяхната WATERproof и breathable реклама. .. E има видях и един магазин баш на главната където цените почваха от 500 лева ..ма нямам толко ва излишни пари за марката KAPPA. До MALL -a не стигнах там кака са нещата ?
-
RauL's FaN
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Re: Яке за планина
По-добре не отивай там, защото марково под 300 лв. трудно. Успех 
- nasenceto
- келеш

Re: Яке за планина
В мола има един магазин, продават зимна екипировка. Явно правят нещо като разпродажба от как са отворили, щото много неща си накупих от там за без пари. От там си купих и якето. Мембраната е hypertex, и съм го изпробвал и в дъж и в сняг (баирбудала си падам). С него съм качвал Ботев връх при -25 градуса със адския вятър само по тениска отдолу, и съм слизал от там в порой от върха до Паниците. Останах сух през цялото време въпреки че му дават само 5 метра воден стълб. Струваше само 150 лв, а подобните му еквивалентни в други магазини под 400-500 не падат. Дано да са останали още. Ако тям няма, не се сещам СЗ къде другаде. Ако ти се пътува, в Пловдив има 2 магазина на стената. Друг вариант е Горгоната в Търново. Успех.
PS: На сайтовете на магазините не вярвай, щото лъжат. Най често за наличности на номера. Есента си бях набелязал 11 магазина в София за търсене на зимни планински обувки и след 8 часово обикаляне с колата за малко да си тръгна с празни ръце. В Стената точно бяха ъпдейтнали сайта (следях го от 2 седмици) и пишеше че вече има всички номера, естествено с по голяма цена... ама друг път. На място нямаше нищо. Само новата цена.
PS: На сайтовете на магазините не вярвай, щото лъжат. Най често за наличности на номера. Есента си бях набелязал 11 магазина в София за търсене на зимни планински обувки и след 8 часово обикаляне с колата за малко да си тръгна с празни ръце. В Стената точно бяха ъпдейтнали сайта (следях го от 2 седмици) и пишеше че вече има всички номера, естествено с по голяма цена... ама друг път. На място нямаше нищо. Само новата цена.