Ха, честито обгазяване!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Re: Ха, честито обгазяване!

Мнение от spiralkinda »

sawo написа:Да не ви пука щом сме живи значи няма грижи :)
дааа само където в същия ден развих доста сериозна пневмония, а на другия ден при пулмолога беше тъпкано с подобия на мен ;). Сега няколкостотин лева съм "вътрешно" и все още се лекувам заради тия хубостници. :angry:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Оня ден ме светнаха че имало склад за унищожаване на боеприпаси на баритна мина. Може и от там да е цялата мизерия. Някой знае ли нещо повече за тоя склад?
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nasenceto написа:Оня ден ме светнаха че имало склад за унищожаване на боеприпаси на баритна мина. Може и от там да е цялата мизерия. Някой знае ли нещо повече за тоя склад?
Има,не съм сигурен,но мисля че спря да функционира.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Duga
Новак
Новак

Мнение от Duga »

Скъпи старозагорци,изпращат ви Нона Карадажова,която всъщност е една от "Наглите".Не само нагла,тя е и ужасно некомпетентна.Да твърдиш най-отговорно,че превръщането на един град в газова камера е причинено от автомобилите,е директно подсъдно.Това само може да го говори абсолютно безотговорен и случаен човек,тъй че протестът ви трябва да бъде и срещу нея.Ако се оставите да ви замажат очите,ако старозагорските майки овчедушно оставят престъпниците да тровят децата им-ами,това си заслужавате!Ако вашия град беше някъде в по-цивилизована Европа,проблемът ви щеше да бъде решен още 2002 година.Вероятно хората,които ви тровят,живеят в Швейцария или други екологични места.Но продажниците са тук,битката ви е на живот и смърт.Аз се учудвам-вие не сте едно малко градче,вие сте голям град с много будни хора и там е най-големият парадокс.Ей-така се оставяте да ви изтрепят!И друго-отровният газ убива и бедни,и богати,и управници,и управлявани в града ви.Няма защитени.Вие сте си сложили главите на дръвника и не помръдвате.Ами ще ви унищожат!СРАМ!
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Duga написа:Скъпи старозагорци,изпращат ви Нона Карадажова,която всъщност е една от "Наглите".Не само нагла,тя е и ужасно некомпетентна.Да твърдиш най-отговорно,че превръщането на един град в газова камера е причинено от автомобилите,е директно подсъдно.Това само може да го говори абсолютно безотговорен и случаен човек,тъй че протестът ви трябва да бъде и срещу нея.Ако се оставите да ви замажат очите,ако старозагорските майки овчедушно оставят престъпниците да тровят децата им-ами,това си заслужавате!Ако вашия град беше някъде в по-цивилизована Европа,проблемът ви щеше да бъде решен още 2002 година.Вероятно хората,които ви тровят,живеят в Швейцария или други екологични места.Но продажниците са тук,битката ви е на живот и смърт.Аз се учудвам-вие не сте едно малко градче,вие сте голям град с много будни хора и там е най-големият парадокс.Ей-така се оставяте да ви изтрепят!И друго-отровният газ убива и бедни,и богати,и управници,и управлявани в града ви.Няма защитени.Вие сте си сложили главите на дръвника и не помръдвате.Ами ще ви унищожат!СРАМ!
Яко е - копи-пейст.Поне да беше дал/а източника. :spank:

http://news.stara-zagora.org/index.php? ... wsid=10148
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Duga
Новак
Новак

Мнение от Duga »

Не ти ли хрумна,например,че това мнение е отново моето?!Имам достатъчно стабилна гражданска позиция по този въпрос...щях да се радвам ако намеря подобен коментар из мрежата,който да "copy-paste-на",но уви-трябваше аз да го постна!Не ми липсват нито идеи,нито отношение спрямо проблема.Жалкото е,че на всички жертви на този геноцид,явно им е все едно какво се случва със здравето им!
Кирилова
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Да ни е честито поредното ОБГАЗЯВАНЕ :!: :x :x
We get a little crazy,
We are a little,