Помощ за транспорт на автомобил.
-
genius
- Потребител

- Обратна връзка:
Помощ за транспорт на автомобил.
Здравейте,
трябва да транспортирам един катастрофирал автомобил от паркинг в стара загора, до едно село на около 20km от града.
Автомобила не може да се тегли с въже, защото вътре няма как да стои човек за да го управлява, а и ще има проблем с хидравликата и спирачките.
Като вариант за транспорт мисля, че е платформа за целия автомобил, предполагам ще стане и такава само за предните колела.
Имам кола с теглич, така, че да си наема нещо което ще свърши работа пак е вариант.
Не ми се иска пътна помощ защото са прекалено скъпи.
Мерси.
трябва да транспортирам един катастрофирал автомобил от паркинг в стара загора, до едно село на около 20km от града.
Автомобила не може да се тегли с въже, защото вътре няма как да стои човек за да го управлява, а и ще има проблем с хидравликата и спирачките.
Като вариант за транспорт мисля, че е платформа за целия автомобил, предполагам ще стане и такава само за предните колела.
Имам кола с теглич, така, че да си наема нещо което ще свърши работа пак е вариант.
Не ми се иска пътна помощ защото са прекалено скъпи.
Мерси.
Модване (хакване) на XBOX 360, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable и други Конзоли.
Конзоли
Конзоли
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Помпщ за транспорт на автомобил.
Мисля че за 20 км ще ти вземат около 40-50 лв от хорски срам. пътната помощ и си залужава поне според мен.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
genius
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Помпщ за транспорт на автомобил.
снощи за по-малко от 20 км взеха 100 без някой левadmin написа:Мисля че за 20 км ще ти вземат около 40-50 лв от хорски срам. пътната помощ и си залужава поне според мен.
но имаше и малко задачи докъто я качат на платформата (да я извадят от канафката).
ако не намеря вариант ще разпитвам и пътна помощ само за трянспорт колко ще вземат.
Модване (хакване) на XBOX 360, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable и други Конзоли.
Конзоли
Конзоли
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Помощ за транспорт на автомобил.
Ето ти един телефон 0898/411250 Драго се казвам, кажи ако те пита кой те праща : Илян черния така му викали на моя човек. Пробвай да се разберете нещо там ако е без фактура и т.н.
-
genius
- Потребител

- Обратна връзка:
за сега намерихме един познат, който може да помогне.
ако се наложи ще звъним и на номера който ми даде.
Мерси.
ако се наложи ще звъним и на номера който ми даде.
Мерси.
Конзоли
Конзоли
- besniaa
- Старо куче медалист

ако не си се оправил и колата може да се движи сама - тегли я.. много пъти съм теглил кола с незапален мотор - с ръчната действаш
ако ти е зор - пиши ми, ще ти помогна 
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
жорка, на колата тавана е придобил формата на седалките 
по таван..
по таван..
- besniaa
- Старо куче медалист

уф , сега прочетох по-внимателно 
здраве да е, няма да съм полезен
здраве да е, няма да съм полезен
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
genius
- Потребител

- Обратна връзка:
в крайна сметка колата я транспортирахме с теглете, нямаше проблем със спирачки или хидравлика, но момчето, което я управляваше в този студ видя много зор (почти няма стъкла все пак)

Конзоли
Конзоли
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Той бая ще се е озъбил.
На мен ми се беше прецакало предното дясно стъкло преди две седмици, свалих го и се извади механизма му там, че докато отида до сервиза където ходя общо взето 3-4 км, направа умрях от студ, а този в това студено време ... мъка... не ми се мисли за него